Varuška Mary Poppins se leta 2018 vrača na filmska platna

Varuška Mary Poppins se leta 2018 vrača na filmska platna

11.06.2017 | Avtor: Več avtorjev, povzetek: Kresnik


Prvo Mary Poppins je leta 1964 odigrala Julie Andrews.


Varuška z letečim dežnikom se vrača. Film Mary Poppins se vrne, je nadaljevanje filmske klasike iz leta 1964.


Zgodba Mary Poppins se vrne, se odvija v letu 1935, v obdobju velike depresije. 25 let je minilo, odkar je varuška Mary Poppins skrbela za otroka družine Banks. Mary Poppins po dolgih letih obišče, sedaj že odrasla, Jane in Michael-a Banks, ki sta se znašla sredi velike družinske tragedije. S svojimi čarobnimi sposobnostmi, Mary v družino ponovno vnese manjkajočo radost in domišljijo.


Glavna zvezda filmskega muzikala bo igralka Emily Blunt, ki bo odigrala ikonično vlogo Mary Poppins. V filmu bosta med drugim igrala tudi Colin Firth ter Maryl Streep.

Po najnovejših promocijskih fotografijah sodeč, bo film razkošna, barvita umetnina. Glasbeno fantazijsko komedijo bo režiral Rob Marshall, producent je John DeLuca. Na velika filmska platna, bo varuška Mary Poppins priplesala decembra 2018.

Foto: facebook

Ključne besede: Mary Poppins film muzikal 2018 Mary Poppins se vrne  Priročnik za vizualiziranje
Vsi se dobro zavedamo, da je naša prehrana temelj našega telesnega zdravja. Zato je dobro vedeti, kako delujejo različna živila v naši notranjosti, na naše telo. Predvsem, kako nas živila resnično prehranjujejo.
V knjigi Uresniči svoje želje je nekaj najučinkovitejših učenj, ki vam bodo pomagala v vsakdanjem življenju
Pravljica o jelenu, ki je v stiski spoznal, kako dobre prijatelje ima ...
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Človekovo naravno stanje je veselje. Prav zaradi tega pa je veselje tudi posledica človekovega usklajenega ravnanja z naravo.

Jože Urbanija