Decembrska razstava ilustracij Žive Viviane Doria

Decembrska razstava ilustracij Žive Viviane Doria

08.12.2016 | Avtor: Mavrični Mesečnik

Obiskali smo razstavo ilustracij Žive Viviane Doria v Knjižnici Jožeta Mazovca, v Ljubljani. Na razstavi si lahko ogledate originalne ilustracije iz slikanice Čudežna skleda medu, ki je izšla leta 2015, pri založbi Atelje Doria.

Rdeča nit ilustracij sta medved in njegova čudežna skleda medu, ki je v tradicionalni rdeči barvi, posuta z belimi pikami, takšna, kot so bile sklede naših babic. Ilustracije so narejene v mešani tehniki, osnovni medij pa je tempera.


Razstava je na ogled v Knjižnici Jožeta Mazovca, v ljubljanskih Mostah od 5. 12. - 31. 12. 2016.

Utrinki iz razstave


 

 


Ključne besede: Razstava ilustracije razstava ilustracij knjižna ilustracija Živa Viviana Doria Čudežna skleda medu slikanica slovenski ilustratorji Ta drobna knjiga bo mnoge izmed vas pripeljala do pravilnih in naravnih poti življenja ...
Sebastian Kneipp je bil utemeljitelj celostnega naravnega zdravljenja. Razvil je naravno obliko zdravilstva, ki vključuje zdrav način življenja, zdravo prehrano in zdravljenje z zdravilnimi rastlinami in vodo.
Kdo bi vedel, kje vse se skrivajo povodni možje, a prelepe, divje in skrivnostne slovenske reke so prav gotovo njihov dom ...
Zgodba o karieri, o modri babici in diamantih na dvorišču
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Nekdo je bil včasih nihče, ki je želel in to storil.

John Burroughs