Decembrska razstava ilustracij Žive Viviane Doria

Decembrska razstava ilustracij Žive Viviane Doria

08.12.2016 | Avtor: Mavrični Mesečnik

Obiskali smo razstavo ilustracij Žive Viviane Doria v Knjižnici Jožeta Mazovca, v Ljubljani. Na razstavi si lahko ogledate originalne ilustracije iz slikanice Čudežna skleda medu, ki je izšla leta 2015, pri založbi Atelje Doria.

Rdeča nit ilustracij sta medved in njegova čudežna skleda medu, ki je v tradicionalni rdeči barvi, posuta z belimi pikami, takšna, kot so bile sklede naših babic. Ilustracije so narejene v mešani tehniki, osnovni medij pa je tempera.


Razstava je na ogled v Knjižnici Jožeta Mazovca, v ljubljanskih Mostah od 5. 12. - 31. 12. 2016.

Utrinki iz razstave


 

 


Ključne besede: Razstava ilustracije razstava ilustracij knjižna ilustracija Živa Viviana Doria Čudežna skleda medu slikanica slovenski ilustratorji Kratek, jasen, uspešen načrt s pravili, pojasnili in predlogi - sugestijami za izboljšanje vašega življenja.
Slikanica prinaša zgodbico o štirih Marsovčkih, ki se med počitnicami odpravijo na poučno in zabavno raziskovanje prostranega vesolja ...
Vsi se dobro zavedamo, da je naša prehrana temelj našega telesnega zdravja. Zato je dobro vedeti, kako delujejo različna živila v naši notranjosti, na naše telo. Predvsem, kako nas živila resnično prehranjujejo.
Morda boste prav vi iztrgali iz stoletij pozabe košček zemlje in vdahnili življenje novemu keltskemu vrtu ...
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Uspeh je nenehno uresničevanje vsega, kar ste želeli postati in delati.

(Ron Jenson)