Drobni vodniki: Risanje za otroke

Drobni vodniki: Risanje za otroke

04.06.2019 | Avtor: Več avtorjev, povzetek: Kresnik


"Vsak otrok je umetnik," je dejal Pablo Picasso. Risanje je ena najljubših otroških dejavnosti. Otroci znajo narisati marsikaj, saj njihova domišljija nima meja. Kadar pa se zatakne pri risanju npr. stegozavra, pa na pomoč priskočijo priročniki za risanje, ki otroka usmerjajo pri risanju, kadar želi narisati točno določeno žival ali stvar.

Risanje živali, prevoznih sredstev in dinozavrov, po korakih, z jasnimi navodili je lahko zabavno. Priročniki so krasno darilo za otroka, prijatelja, sosedo. Nekoč bodo priročniki vsakemu prišli prav. Za vnučka, ali vnukinjo, nečaka in nečakinjo, itd... za mlade risarje in mlade po srcu, do 99 in še več let.

Kako narisati: Risanje za otrokeVsak priročnik je zasnovan tako, da rišemo po korakih, označenih s številkami. To otrokom omogoča, da se hkrati učijo osnovni vrstni red številk.

V priročniku za risanje živali najdemo živali - vse od najmanjšega hrošča pa do velike žirafe. V priročniku za risanje prevoznih sredstev bodo največji pustolovci našli navodilo za risanje rakete za polet v vesolje ali podmornice za raziskovanje morskih globin. Priročnik za risanje dinozavrov pa bo v veliko veselje ljubiteljem in oboževalcem dinozavrov. Vsak dinozaver oz. prazgodovinsko bitje ima tudi kratek opis njegovega življenja in navad. Ustvarite svojo dinolandijo!

Priročniki so koristni tako za učne urice, kratkočasenje, rojstnodnevne zabave, ...

Kako narisati: Risanje za otroke

Kako narisati: Risanje za otroke
Kako narisati: Risanje za otroke
Kako narisati: Risanje za otroke


Priporočamo komplet treh priročnikov >>> Priročniki za risanje - Učimo se risati živali, prevozna sredstva, dinozavre

Posamezni priročniki: >>> Učimo se risati živali

Posamezni priročniki: >>> Učimo se risati dinozavre

Posamezni priročniki: >>> Učimo se risati prevozna sredstva

Ključne besede: Kako narisati Risanje za otroke prosti čas živali dinozavri zima prevozna sredstva risanje Priročniki za risanje Učimo se risati živali Učimo se risati prevozna sredstva Učimo se risati dinozavre Živa Viviana Doria Računalniški priročnik
Mavrični svet barv za otroke. Poučna otroška knjiga, ki otrokom predstavi barvne osnove in barve v naravi preko prikupne zgodbice o mavrici in malih šolarjih
Pia always jumped to look for the blueberries, whether it was the summer, autumn or winter. But in autumn and winter there were no blueberries on the bushes ...
V knjigi Uresniči svoje želje je nekaj najučinkovitejših učenj, ki vam bodo pomagala v vsakdanjem življenju
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Naredite lahko, kar je ustrezno, in kar si želite. Recite si: 'Ti lahko. Ti boš. Ti moraš.' Ko boste to spoznali, bo vse drugo enostavno.

(Orison Swett Marden)