Drobni vodniki: Risanje za otroke

Drobni vodniki: Risanje za otroke

04.06.2019 | Avtor: Več avtorjev, povzetek: Kresnik


"Vsak otrok je umetnik," je dejal Pablo Picasso. Risanje je ena najljubših otroških dejavnosti. Otroci znajo narisati marsikaj, saj njihova domišljija nima meja. Kadar pa se zatakne pri risanju npr. stegozavra, pa na pomoč priskočijo priročniki za risanje, ki otroka usmerjajo pri risanju, kadar želi narisati točno določeno žival ali stvar.

Risanje živali, prevoznih sredstev in dinozavrov, po korakih, z jasnimi navodili je lahko zabavno. Priročniki so krasno darilo za otroka, prijatelja, sosedo. Nekoč bodo priročniki vsakemu prišli prav. Za vnučka, ali vnukinjo, nečaka in nečakinjo, itd... za mlade risarje in mlade po srcu, do 99 in še več let.

Kako narisati: Risanje za otrokeVsak priročnik je zasnovan tako, da rišemo po korakih, označenih s številkami. To otrokom omogoča, da se hkrati učijo osnovni vrstni red številk.

V priročniku za risanje živali najdemo živali - vse od najmanjšega hrošča pa do velike žirafe. V priročniku za risanje prevoznih sredstev bodo največji pustolovci našli navodilo za risanje rakete za polet v vesolje ali podmornice za raziskovanje morskih globin. Priročnik za risanje dinozavrov pa bo v veliko veselje ljubiteljem in oboževalcem dinozavrov. Vsak dinozaver oz. prazgodovinsko bitje ima tudi kratek opis njegovega življenja in navad. Ustvarite svojo dinolandijo!

Priročniki so koristni tako za učne urice, kratkočasenje, rojstnodnevne zabave, ...

Kako narisati: Risanje za otroke

Kako narisati: Risanje za otroke
Kako narisati: Risanje za otroke
Kako narisati: Risanje za otroke


Priporočamo komplet treh priročnikov >>> Priročniki za risanje - Učimo se risati živali, prevozna sredstva, dinozavre

Posamezni priročniki: >>> Učimo se risati živali

Posamezni priročniki: >>> Učimo se risati dinozavre

Posamezni priročniki: >>> Učimo se risati prevozna sredstva

Ključne besede: Kako narisati Risanje za otroke prosti čas živali dinozavri zima prevozna sredstva risanje Priročniki za risanje Učimo se risati živali Učimo se risati prevozna sredstva Učimo se risati dinozavre Živa Viviana Doria 2 knjigi: 1. Kneippova domača lekarna, avtor Sebastian Kneipp & 2. Prehrana in zdravje, avtor Rudolf Steiner
Konfucijeve misli in izreki so brezčasne modrosti za vsak dan, ob katerih bi si vsakdo moral vzeti minuto ali dve za razmislek in samooblikovanje
Spoznajte drobceno kresničko Sijo in njeno prijateljico, pikapolonico Lili!
S pomočjo organskega vrtnarjenja si lahko pridelamo zdravo zelenjavo in sadje na naraven način.Priročnik za sonaravno eko vrtnarjenje.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Veliki izziv življenja je premagati meje znotraj sebe, jih odriniti tja, kamor še v sanjah ne bi pomislili, da je mogoče.

(Sergio Bambaren)