J.K. Rowling se jeseni vrača s tretjo detektivko

J.K. Rowling se jeseni vrača s tretjo detektivko

30.04.2015 | Avtor: Več avtorjev, povzetek: Kresnik

 

Tretja detektivka o zasebnem detektivu Cormoran Strike-u bo ponovno izšla pod pisateljičinim psevdonimom Robert Galbraith.

Zasebni detektiv Cormoran Strike se vrača jeseni 2015. Roberth Galbraith je na twitterju oznanil, da je tretji del iz serije detektivk končan, britanska založba Little, Brown pa je sporočila, da izid nove knjige lahko pričakujemo jeseni 2015. 

Naslov nove detektivke je 'Career of Evil' in je tretja po vrsti, iz serije predvidenih sedmih detektivk, britanske avtorice J.K. Rowling. Prvi dve detektivki The Cuckoo's Calling (Klic kukavice) in The Silkworm (Sviloprejka) sta poželi izjemen uspeh in pozitivne kritike. Detektivka pa se seli tudi na TV zaslone, za kar bo poskrbela britanska televizijska hiša BBC.

 

 


Ključne besede: J. K. Rowling Robert Galbraith Klic kukavice detektivka Sviloprejska kriminalka Cormoran Strike zasebni detektiv Career of Evil serija romani detektivke  Kratek, jasen, uspešen načrt s pravili, pojasnili in predlogi - sugestijami za izboljšanje vašega življenja.
Vesoljček Pi in njegove dogodivščine
Otroška igrivost in nagajivost sta skoraj brezmejni. In o tem pripoveduje ta slikanica.
Ta drobna knjiga bo mnoge izmed vas pripeljala do pravilnih in naravnih poti življenja ...
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Popolna sreča je mozaik, ki ga sestavljamo celo življenje.

Jože Urbanija