Korak v pravo smer

Korak v pravo smer

23.06.2013 | Avtor: | Julia Doria

    
„Stopiti naprej, v svojo smer. Le koliko korakov smo morda prehodili v napačno smer. Pa je res bila napačna? Koliko drobnih spoznanj in znanja smo prejeli prav iz izkušenj ob težavnih dogodkih.

Drobne in velike neprijetnosti so nam odprle oči, vsaj toliko, da vemo, česa nočemo.

Še toliko bolje za nas pa je, če se zavemo kaj hočemo. Torej koraki v napačno smer le niso bili zaman. Vedno, v vsakem trenutku se lahko usmerimo v pravo smer, na pravo pot. Če se je potrebno vrniti nazaj na križišče, kjer smo pravo pot zgrešili, bomo pač to storili. Ali ni krasno, da to lahko storimo!“

Julia Doria, odlomek iz knjige  >>>  DIAMANTI NA TVOJEM DVORIŠČU / Julia Doria


Ključne besede: misli citati navedki knjige slovenski avtorji korak prava pot prava smer Tam daleč, v ledeno mrzlih krajih, kamor vroči sončni žarki nikoli ne posijejo, se razteza dežela sneženega moža
Bzzzzzzzzzzzz … Ob sončnem vzhodu se je približevalo glasno brenčanje. To je bil čmrlj Brenčač, nenevaren leteči kosmatinček.
Kje se mudi gospa Zima? Ali bo letos zamudila? Njena sestra gospa Jesen je že zdavnaj odšla iz mesteca na robu hriba.
Po zimi mora vedno priti pomlad, zato jo stržek (najmanjši evropski ptiček) glasno prikliče, skupaj z zvončkom ...
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Če ljubiš rožo, je ne odtrgaj. Kajti, če jo utrgaš, umre in ni več tisto, kar ljubiš. Če torej ljubiš rožo, jo pusti, naj cveti. Ljubezen ni, ko si lastiš. Ljubezen je, ko ceniš.

Osho