Lepe misli za vsak dan

Lepe misli za vsak dan

01.01.1970 | Avtor: Več avtorjev, povzetek: Kresnik"Vesolje je življenje, ki je napredovalo, in namen narave je pomikanje življenja proti popolnosti, proti popolnemu delovanju."  (Wallace Delois Wattles)

Misli iz knjige >>> Izkoristite moč kreativnega mišljenja - Finančni uspeh

~

»Ljubezen premaga vse." – Virgil

~


»Včasih srce vidi kar je nevidno očem.« (H. Jackson Brown Jr.)

~


»Ljubezen je sestavljena iz ene duše, ki naseljuje dve telesi.« (Aristotel)

~


»Kjer je ljubezen, tam je življenje.« (Mahatma Gandhi)

~

"Lepo je na novo začeti. Začetki so nepopisan list, na katerega se lahko napiše najboljše mojstrovine, največje skrivnosti, najbolj izbrane besede. Pričeti pomeni ustvarjati svet novih možnosti, ki jih prej še ni bilo."  (Julia Doria)

~

"Tisoč milj dolgo potovanje se začne z enim samim korakom." - Lao Ce

~

»Drevo obrodi tisoče semen. Toda le iz nekaterih bodo vzklila nova drevesa. So ta bolj pomembna od tistih, ki se spremenijo v rodovitno zemljo in omogočajo nekaterim, da vzklijejo in zrastejo v drevo? Če ta druga semena ne bi umrla in postala plodna zemlja, tudi ona druga ne bi zrasla v drevo.  Vse je pomembno, le smisel je potrebno odkriti."  (Jože Urbanija)  > Misli iz knjige >>>  Ljubiti in živeti

~

"Razumen človek je tisti, ki pogumno stopa naravnost dalje, ki polaga stopala odločno in samozavestno predse, čeprav ne more videti nadaljevanja poti." - William Walker Atkinson

~

»Tvoj podzavestni um je kakor vrt in zelo pazljiv moraš biti, kaj posadiš vanj. Vsaka misel, vsako čustvo, vsaka sugestija ... je seme,  posajeno v prst podzavesti, ki bo dalo takšno žetev, kakršno je seme.«  (Orison Swett Marden)

~

»Moj vrt je moja najlepša mojstrovina.« (Claude Monet)

~

"Nič ni lepšega kot prijetni poletni večeri, ki se odvijajo na vrtu, zasajenem s čudovitimi rastlinami." (Matevž Likar)

~

"Ko boste na svojem vrtu zagledali deževnika, takrat boste vedeli, da ste ustvarili okolje, ki podpira življenje."  ( Louise L. Hay)

~

"Preoral sem njivo, posejal semena, zvečer utrujen legel v posteljo in še preden sem zaspal, sem zaslišal pesem dežja. Sreča! Se je znamo zavedati?" (Rudi Kerševan)

~

"Kdor zaseje vrt, zaseje ljubezen." (Neznani avtor)

Ključne besede: lepe misli citati navedki izreki reki misli o sreči misli o uspehu  osebnostna rast modre misli afirmacije lepe misli citiramo, Ko razmišljamo, navzven pošiljamo vibracije fine eterične snovi
Poučna slikanica GLEJ, ŽABA! je natisnjena z velikimi tiskanimi črkami. Mladim bralcem predstavlja življenjski krog žabe in nekaj njenih značilnost.
Morda boste prav vi iztrgali iz stoletij pozabe košček zemlje in vdahnili življenje novemu keltskemu vrtu ...
S pomočjo organskega vrtnarjenja si lahko pridelamo zdravo zelenjavo in sadje na naraven način.Priročnik za sonaravno eko vrtnarjenje.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Zgrabite trenutek! Tisto, kar lahko storite ali mislite, da bi zmogli, začnite takoj zdaj.

(Johann W. Goethe)