Misli, citati, izreki - Florence Scovel Shinn

Misli, citati, izreki - Florence Scovel Shinn

06.07.2013 | Avtor: Florence Scovel Shinn


O besedi

"Človek, ki se zaveda moči besede, postane zelo pazljiv pri svojih izjavah. Samo opazovati mora reakcijo na svoje besede, da bi spoznal, da se besede "ne vračajo prazne". Skozi izgovorjeno besedo človek nenehno ustvarja svoje lastne zakone." (Florence Scovel Shinn)

"Človek si s svojimi besedami neprestano postavlja zakone." (Florence Scovel Shinn)


O življenju


"Večina ljudi misli, da je življenje bitka, toda življenje ni bitka, ampak igra." (Florence Scovel Shinn)


O setvi in žetvi

" 'Kar seješ to žanješ.' To pomeni, da se človeku povrne vse, kar reče ali naredi. Kar da, to bo tudi dobil. Če daje sovraštvo, bo tudi prejel sovraštvo; če daje ljubezen, bo dobil ljubezen; če neprestano kritizira, bo tudi sam kritiziran; če laže, bodo lagali tudi njemu; če goljufa, bo goljufan." (Florence Scovel Shinn)


Ključne besede: misli modrost modrec Florence Scovel Shinn življenje o življenju,  misli citati navedki lepa misel modre misli lepe misli  misli verzi izreki pisateljice modre ženske Pravljica o jelenu, ki je v stiski spoznal, kako dobre prijatelje ima ...
Priročnik za vizualiziranje
Ko razmišljamo, navzven pošiljamo vibracije fine eterične snovi
Sebastian Kneipp je bil utemeljitelj celostnega naravnega zdravljenja. Razvil je naravno obliko zdravilstva, ki vključuje zdrav način življenja, zdravo prehrano in zdravljenje z zdravilnimi rastlinami in vodo.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Najmočnejši človek na svetu je tisti, ki je največkrat sam.

Henrik Ibsen