Misli, citati, izreki - Florence Scovel Shinn

Misli, citati, izreki - Florence Scovel Shinn

06.07.2013 | Avtor: Florence Scovel Shinn


O besedi

"Človek, ki se zaveda moči besede, postane zelo pazljiv pri svojih izjavah. Samo opazovati mora reakcijo na svoje besede, da bi spoznal, da se besede "ne vračajo prazne". Skozi izgovorjeno besedo človek nenehno ustvarja svoje lastne zakone." (Florence Scovel Shinn)

"Človek si s svojimi besedami neprestano postavlja zakone." (Florence Scovel Shinn)


O življenju


"Večina ljudi misli, da je življenje bitka, toda življenje ni bitka, ampak igra." (Florence Scovel Shinn)


O setvi in žetvi

" 'Kar seješ to žanješ.' To pomeni, da se človeku povrne vse, kar reče ali naredi. Kar da, to bo tudi dobil. Če daje sovraštvo, bo tudi prejel sovraštvo; če daje ljubezen, bo dobil ljubezen; če neprestano kritizira, bo tudi sam kritiziran; če laže, bodo lagali tudi njemu; če goljufa, bo goljufan." (Florence Scovel Shinn)


Ključne besede: misli modrost modrec Florence Scovel Shinn življenje o življenju,  misli citati navedki lepa misel modre misli lepe misli  misli verzi izreki pisateljice modre ženske Če imate smisel za oblikovanje, željo po 3D modeliranju in animiranju, potem si le vzemite čas in prelistajte knjigo. Gotovo boste našli nasvete, prikaz dela in še kaj, kar vam bo pomagalo vstopiti v 3D svet ...
Drobna zgodba o sončnici, ki se je iz kalčka razvila v velik, sončno rumen cvet
Vse okoliščine, 'usoda' in 'sreča' so zunanje in če jih človek ne more vedno spremeniti, jih lahko vedno premaga.
Vesoljček Pi in njegove dogodivščine
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Skrivnost uspeha ni v tem, da pred problemom bežite, se ga skušate znebiti ali da pred njim ohromite; skrivnost uspeha je, da zrastete, tako da ste večji od vsakega problema.

(T. Harv Eker)