Misli, citati, izreki - Florence Scovel Shinn

Misli, citati, izreki - Florence Scovel Shinn

06.07.2013 | Avtor: Florence Scovel Shinn


O besedi

"Človek, ki se zaveda moči besede, postane zelo pazljiv pri svojih izjavah. Samo opazovati mora reakcijo na svoje besede, da bi spoznal, da se besede "ne vračajo prazne". Skozi izgovorjeno besedo človek nenehno ustvarja svoje lastne zakone." (Florence Scovel Shinn)

"Človek si s svojimi besedami neprestano postavlja zakone." (Florence Scovel Shinn)


O življenju


"Večina ljudi misli, da je življenje bitka, toda življenje ni bitka, ampak igra." (Florence Scovel Shinn)


O setvi in žetvi

" 'Kar seješ to žanješ.' To pomeni, da se človeku povrne vse, kar reče ali naredi. Kar da, to bo tudi dobil. Če daje sovraštvo, bo tudi prejel sovraštvo; če daje ljubezen, bo dobil ljubezen; če neprestano kritizira, bo tudi sam kritiziran; če laže, bodo lagali tudi njemu; če goljufa, bo goljufan." (Florence Scovel Shinn)


Ključne besede: misli modrost modrec Florence Scovel Shinn življenje o življenju,  misli citati navedki lepa misel modre misli lepe misli  misli verzi izreki pisateljice modre ženske Skozi knjigo se bomo sprehodili skozi značilnosti pisanja kode HTML, oblikovanja spletnih strani s pomočjo kode CSS kot se tudi posvetili primerom, ki nam bodo služili za izhodišče pri prikazu rešitev.
Grenko sladka mikropoezija
Bzzzzzzzzzzzz … Ob sončnem vzhodu se je približevalo glasno brenčanje. To je bil čmrlj Brenčač, nenevaren leteči kosmatinček.
Vesoljček Pi in njegove dogodivščine
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Ostani, je očarljiva beseda v prijateljskem slovarju.

Louisa May Alcott