Misli, citati, izreki - Helen Keller

Misli, citati, izreki - Helen Keller

21.07.2013 | Avtor: Helen Keller


O človeku

"Če človeka nekaj sili leteti, se nikdar ne bo plazil." (Helen Keller)


O sreči

"Ko se ena vrata sreče zaprejo, se druga odprejo; toda pogosto tako dolgo strmimo v zaprta vrata, da ne vidimo tistih, ki so se nam odprla."       (Helen Keller)         


O viziji


Ko so Helen Keller vprašali: »Kaj je po vašem mnenju še huje, kot roditi se slep?«, je odvrnila: »Videti, a ne imeti vizije.« (Helen Keller)


O življenju

"Življenje je izzivalna pustolovščina. Če se znamo soočiti. s spremembami in. se svobodnega duha. spopadamo z usodo, smo nepremagljivi." (Helen Keller)



Ključne besede: Misli citati navedki izreki Helen Keller  tvoj čas trenutek misli verzi odlomki iz knjig premagovanje ovir doseganje ciljev želje slepi gluhi nadarjeni znane osebnosti osebnostna rast navedek 



Osupljiva dejstva o eteričnem sevanju, magnetizmu, o miselnih formah in kako le te vplivajo na ljudi, o auričnih barvah, o psihični zaščiti...
Ta knjiga vam bo pokazala, kako biti v življenju srečnejši in kar je še pomembneje, kako izkoristiti to srečo, da bi postali uspešnejši.
Slikanica o prijateljstvu in radodarnosti ...
Mavrični svet barv za otroke. Poučna otroška knjiga, ki otrokom predstavi barvne osnove in barve v naravi preko prikupne zgodbice o mavrici in malih šolarjih
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Človekovo naravno stanje je veselje. Prav zaradi tega pa je veselje tudi posledica človekovega usklajenega ravnanja z naravo.

Jože Urbanija