Misli, citati, izreki - Jim Rohn

Misli, citati, izreki - Jim Rohn

29.06.2013 | Avtor: Jim Rohn


O branju

"Ne smemo dovoliti, da bi karkoli stalo med nami in knjigo, ki bi lahko spremenila naše življenje."   (Jim Rohn)

"Obstaja zelo majhna razlika med nekom, ki ne zna brati, in nekom, ki ne želi brati. Rezultat obojega je neznanje."   (Jim Rohn)

O delu

"Podjetnost je vedno boljša od lagodnosti. Vsakič, ko izberemo, da bomo delalli manj, kot bi lahko, ima ta napaka v presoji učinek na našo samozavest. Če to ponavljamo vsak dan, bomo kmalu ne samo delali manj kot bi morali, ampak tudi bili manj kot bi lahko."  ( Jim Rohn)

"Katerikoli dan, ki si ga izberemo, lahko razvijemo novo disciplino delanja namesto zanemarjanja."  ( Jim Rohn)

"Vsakič, ko izberemo delovanje namesto lagodnosti ali delo namesto počitka, razvijamo vedno večjo raven občutka lastne vrednosti, samospoštovanja in samozavesti."  ( Jim Rohn)

"Življenje ne more biti proces samega dela in nič počitka. Pomembno je dati na stran zadostno količino časa za obnovitev naših moči."  ( Jim Rohn)

"Ne moremo vladati mestu, dokler ne obvladamo svojega duha. Ne moremo vladati narodu, dokler ne obvladamo sebe. Ne moremo oblikovati naše prihodnosti, dokler nismo preoblikovali svojih navad. Ne moremo povečati naših nagrad, dokler ne povečamo naše ravni inteligentne aktivnosti."  ( Jim Rohn)


O knjigi

"Vse knjige, ki jih bomo kadarkoli potrebovali, da bi postali tako bogati, tako zdravi, tako srečni, tako močni, tako prefinjeni in tako uspešni kot želimo biti, so že napisane."  (Jim Rohn)

"Vse vpoglede, ki bi jih lahko kadarkoli potrebovali, so že zajeli drugi v knjigah."  (Jim Rohn)

"Tisti, ki si želijo boljše življenje, si ne smejo dovoliti, da bi izpustili knjige, ki bi lahko imele velik vpliv na izid njihovih življenj. Knjige, ki jih izpustijo, ne bodo pomagale!"  (Jim Rohn)

"Če nekdo zaključi, da je cena za nakup knjige previsoka, počakajte, dokler ne bo moral plačati cene, ker ni kupil! Počakajte, dokler ne dobi računa za trajno in kronično neznanje."  (Jim Rohn)


O sreči

"Popolna sreča je mozaik, ki ga sestavljamo celo življenje." - Jim Rohn

"Resnična sreča nima vzroka. Srečen si pa zato nimaš razloga." - Jim Rohn

"Če želimo biti srečni, začnemo tako, da razmišljamo, čutimo in delujemo "srečno".- Jim Rohn

"Lahko je doseči uspeh in srečo. In lahko ju je ne doseči."- Jim Rohn


Ključne besede: misli citat,i navedk,i izreki reki odlomki iz knjig Jim Rohn  sreča o sreči  lepe misli motivacija čustva misli verzi lepa misel modrosti  modre misli  Po zimi mora vedno priti pomlad, zato jo stržek (najmanjši evropski ptiček) glasno prikliče, skupaj z zvončkom ...
Vse okoliščine, 'usoda' in 'sreča' so zunanje in če jih človek ne more vedno spremeniti, jih lahko vedno premaga.
Skozi knjigo se bomo sprehodili skozi značilnosti pisanja kode HTML, oblikovanja spletnih strani s pomočjo kode CSS kot se tudi posvetili primerom, ki nam bodo služili za izhodišče pri prikazu rešitev.
Tudi majhen podlesek, nič večji od miške, lahko doseže nemogoče ...
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Ljudje razglabljajo o moji umetnosti in se pretvarjajo da jo razumejo, kot da bi jo morali razumeti; ko je popolnoma enostavno da jo je le treba ljubiti.

Claude Monet