Misli o sanjah in ciljih

Misli o sanjah in ciljih

01.07.2013 | Avtor: Sergio Bambaren | Robert T. Kiyosaki | Paulo Coelho | Barbara de Angelis


Sanje, cilji

"Vse, kar potrebujete, da zaživite življenje, o katerem sanjate, imate že ta trenutek v sebi." (Barbara de Angelis)

"Ko omejujete svoje sanje, omejujete svoje življenje." (Barbara de Angelis)

"Dlje, ko boste čakali, da bi uresničili svoje sanje, manj samozavesti boste imeli. In strah, da ne boste nikoli dosegli tistega, kar si želite, bo postajal vse večji." (Barbara de Angelis)

"Če čakate, da se boste počutili dovolj samozavestni, da bi naredili nekaj novega ali sledili svojim sanjam, boste čakali večno." (Barbara de Angelis)

"Imam sanje ... " (Martin Luther King)

"Če se sprašuješ 'Kako naj si privoščim stvari?', ti to dovoljuje, da tvoje sanje postajajo večje in večje." (Robert T. Kiyosaki)

"Ljudje, ki sanjajo majhne sanje, še naprej živijo življenje kot majhni ljudje." (Robert T. Kiyosaki)

"Veliki ljudje imajo velike sanje in majhni ljudje imajo majhne sanje. Če bi rad spremenil to kar si, začni s spreminjanjem velikosti svojih sanj." (Robert T. Kiyosaki)"Nikoli ne dopusti začasnemu finančnemu poslabšanju, da zmanjša velikost tvojih sanj. Vizija tvojih sanj je tista, ki bo pomagala prestati to težko obdobje tvojega življenja." (Robert T. Kiyosaki)

"Biti brez denarja, je začasno, biti reven je večno. Tudi če si brez denarja, te nič ne stane, če sanjaš, da bi postal bogat. Mnogo revnih ljudi je revnih zato, ker so prenehali sanjati." (Robert T. Kiyosaki)

"Oseba, ki sanja v preteklosti, je oseba, katere življenje se je končalo. Ta oseba mora ustvariti sanje  v prihodnosti, da bi se vrnila nazaj v življenje."(Robert T. Kiyosaki)

"Vsak človek bi vedno moral imeti sanje in cilje, ki jim sledi." (Beverly Sallee)

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!" (Beverly Sallee) "O čemer lahko sanjaš, lahko tudi uresničiš!" (Walt Disney)

"Oseba, ki se je zavezala svojim ciljem, je vredna več kot sto oseb z željami." (Mary Crowley)

"Življenje hoče, da živiš svojo Osebno legendo." (Paulo Coelho)
 
"Morda so sanje stkane iz obilice trdega dela. In če uberemo bližnjice, lahko izgubimo sled in pozabimo, zakaj smo začeli sanjati, nato pa nazadnje odkrijemo, da nam sanje nič več ne pripadajo." (Sergio Bambaren)

"Morda bo čas poskrbel, da bomo uresničili svojo usodo, če bomo le sledili modrosti srca." (Sergio Bambaren)

"Ne pozabite: ko začutite, da je življenje pretrdo z vami in se želite vdati, se spomnite, kdo ste. Spomnite se svojih sanj." (Sergio Bambaren)

"V življenju pride čas, ko ne moreš storiti drugega, kot nadaljevati svojo pot. Čas, da slediš svojim sanjam. Čas, da razviješ jadra svojih prepričanj." (Sergio Bambaren)

"So stvari, ki bodo vselej močnejše od časa in daljave. Globlje od jezikov in navad. Kot je slediti svojim sanjam in se spoznavati. In deliti z drugimi čarobnost, ko jo odkrijemo ..." (Sergio Bambaren)
Ključne besede: sanje o sanjah cilji o ciljih doseganje ciljev uresničeanje želja afirmacije samozavest samopomoč misli citati navedki lepa misel modre misl,i Browning Uresniči svoje želje čudeži Genevieve Behrend, misli verzi izreki  Vsak posameznik bi moral imeti vse, kar lahko prispeva k moči, eleganci, lepoti in izobilju življenja.
Skupinica petih nezemljančkov iz Jupitrove lune Evropa bo najmlajše popeljala po prostranih širjavah Mlečne ceste, njihova zvezdna ladja pa jim bo pripovedovala zanimivosti o planetih in njihovih lunah.
Vse okoliščine, 'usoda' in 'sreča' so zunanje in če jih človek ne more vedno spremeniti, jih lahko vedno premaga.
Vesoljček Pi in njegove dogodivščine
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Motivirani smo izključno s silami, ki izvirajo v nas samih

William Glasser