Nadzorovanje okoliščin in neugodnih pogojev

Nadzorovanje okoliščin in neugodnih pogojev

21.01.2017 | Avtor: Genevieve Behrend
"V sebi nosimo čudeže, ki jih iščemo izven sebe. "

Kako lahko nadzoruješ okoliščine in neugodne pogoje (pogovor med modrecem in učencem, ki predstavlja celo človeštvo)

MODREC:  Okoliščine in pogoje, ki se nanašajo na tvoj individualni svet, katerega center si, lahko nadzoruješ s kreiranjem takšnih misli in čustev (občutkov), ki ustrezajo lastnostim (vsaj do neke stopnje) tistih, za katere verjameš da so od izvorne, inteligentne sile življenja.


UČENEC: Ali je res, da življenje v meni vsebuje vse, kar bi lahko jaz kot individuum kadarkoli zahteval? Ali so moje misli in čustva (občutki) centralizirane moči mojega osebnega sveta? Če je tako, potem Browning pojasnjuje situacijo, ko pravi: „V sebi nosimo čudeže, ki jih iščemo izven sebe.“

Poznam in prakticiram to pomembno dejstvo; čudež razumevanja moči Življenja se mi bo razkril po njegovi lastni univerzalni pravici in prevzel oblast nad vsemi mojimi problemi v natanko isti stopnji, kot se je (moči Življenja) zavedam? Ali je to pravilno?


MODREC: Da, Browning je v tistem stavku uglasil resnico. Univerzalni princip v tebi je popoln,  in je edino Življenje, ki obstaja. Vendar te to ne bi smelo voditi v zmotno domnevanje, da se tebi samemu ni potrebno truditi. Zavedaj se, da je življenjska kal v tebi inteligenca, ki lahko prikliče v specifično delovanje vse življenjske sile iz vsega vesolja, vendar lahko deluje le skozi tvojo inteligenco skladno s tem, kar trdno verjameš da zmore in bo naredila.

Zaradi tega bodi praktičen pri svojem razmišljanju in vztrajen pri svojih dejanjih.

Vzemiva za primer: Imaš kozarec umazane vode. Da bi imel čisto vodo, boš v kozarec z umazano vodo  tako dolgo nalival čisto vodo, dokler ne boš izmil zadnje kaplje umazane vode, je tako? Isto pravilo se uporablja pri škodljivih (neugodnih) okoliščinah. Da bi jih spremenil, izlij vanje neomajen tok zaupanja v moč Prasile v tebi  in spremenile se bodo temu primerno.

(članek se nadaljuje > Zdrav razum in tvoje mentalne sposobnosti)

Več o tem si lahko preberete v knjigi >>> Uresniči svoje želje - Dopusti, naj tvoja podzavest dela zate / Genevieve Behrend


Ključne besede: Genevieve Behrend okoliščine življenjski pogoji neugodne razmere težave problemi  doseganje ciljev želj,e uresničevanje želja zahteve samorealizacija vizualizacija moč misli kreativno mišljenje osebnostna rast  Poučna slikanica GLEJ, ŽABA! je natisnjena z velikimi tiskanimi črkami. Mladim bralcem predstavlja življenjski krog žabe in nekaj njenih značilnost.
Osupljiva dejstva o eteričnem sevanju, magnetizmu, o miselnih formah in kako le te vplivajo na ljudi, o auričnih barvah, o psihični zaščiti...
Poučna naravoslovna slikanica mladim bralcem na preprost in razumljiv način predstavi planet Zemljo in njeno umeščenost v naš sončni sistem.
Ob tem, ko razmišljamo, navzven pošiljamo vibracije fine eterične snovi, ki je tako resnična, kot so vibracije, ki izražajo svetlobo, toploto, elektriko, magnetizem
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Če misliš da zmoreš, zmoreš.

John Burroughs