Napoved novega nadnaravnega trilerja avtorjev Stephena Kinga in Owena Kinga

Napoved novega nadnaravnega trilerja avtorjev Stephena Kinga in Owena Kinga

15.03.2017 | Avtor: Več avtorjev, povzetek: Kresnik
Stephen King


Mojster trilerjev in grozljivk, pisatelj Stephen King, bo jeseni skupaj s sinom Owenom Kingom izdal novo knjigo z naslovom Sleeping Beauties.

Stephen King rad sodeluje s svojo pisateljsko družino. Sedaj je napovedal izid novega nadnaravnega trilerja, ki ga je napisal skupaj s sinom Owenom.

Knjiga z naslovom 'Sleeping Beauties' bo po napovedih, ki so objavljene na pisateljevi uradni spletni strani, nadnaravni triler. Izdala jo bo založba Scribner and Hodder & Stoughton. V zgodbi polni domišljije, so ženske vsega sveta v globokem spancu v svojih kokonih, medtem, ko moški sami živijo na Zemlji. Če jih kdo prebudi, ali je njihov kokon kakorkoli oskrunjen, postanejo ženske divje in zelo nasilne; med spanjem pa bivajo na nekem drugem kraju.

Knjiga bo na angleškem knjižnem trgu izšla 26. septembra.

Foto: Shane Leonard

Ključne besede: Stephen King pisatelj triler nadnaravni romani romani knjige branje izid knjige Owen King Poučna slikanica GLEJ, ŽABA! je natisnjena z velikimi tiskanimi črkami. Mladim bralcem predstavlja življenjski krog žabe in nekaj njenih značilnost.
Tudi majhen podlesek, nič večji od miške, lahko doseže nemogoče ...
Pravljica o nenavadnem prijateljstvu in preseganju omejitev ...
Skupinica petih nezemljančkov iz Jupitrove lune Evropa bo najmlajše popeljala po prostranih širjavah Mlečne ceste, njihova zvezdna ladja pa jim bo pripovedovala zanimivosti o planetih in njihovih lunah.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Če ne uspeš prvič, poskušaj in poskušaj znova.

(William Edward Hickson)