Napoved novega nadnaravnega trilerja avtorjev Stephena Kinga in Owena Kinga

Napoved novega nadnaravnega trilerja avtorjev Stephena Kinga in Owena Kinga

15.03.2017 | Avtor: Več avtorjev, povzetek: Kresnik
Stephen King


Mojster trilerjev in grozljivk, pisatelj Stephen King, bo jeseni skupaj s sinom Owenom Kingom izdal novo knjigo z naslovom Sleeping Beauties.

Stephen King rad sodeluje s svojo pisateljsko družino. Sedaj je napovedal izid novega nadnaravnega trilerja, ki ga je napisal skupaj s sinom Owenom.

Knjiga z naslovom 'Sleeping Beauties' bo po napovedih, ki so objavljene na pisateljevi uradni spletni strani, nadnaravni triler. Izdala jo bo založba Scribner and Hodder & Stoughton. V zgodbi polni domišljije, so ženske vsega sveta v globokem spancu v svojih kokonih, medtem, ko moški sami živijo na Zemlji. Če jih kdo prebudi, ali je njihov kokon kakorkoli oskrunjen, postanejo ženske divje in zelo nasilne; med spanjem pa bivajo na nekem drugem kraju.

Knjiga bo na angleškem knjižnem trgu izšla 26. septembra.

Foto: Shane Leonard

Ključne besede: Stephen King pisatelj triler nadnaravni romani romani knjige branje izid knjige Owen King Kdo bi vedel, kje vse se skrivajo povodni možje, a prelepe, divje in skrivnostne slovenske reke so prav gotovo njihov dom ...
Opis vsebine: Narava je najboljša lekarna. Kneippove izkušnje in nasveti o uporabi zdravilnih zelišč
2 knjigi: 1. Kneippova domača lekarna, avtor Sebastian Kneipp & 2. Prehrana in zdravje, avtor Rudolf Steiner
Poučna zgodba o prijateljstvu med deklico in kitom.Pravega prijatelja spoznaš v nesreči.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Če ljubiš rožo, je ne odtrgaj. Kajti, če jo utrgaš, umre in ni več tisto, kar ljubiš. Če torej ljubiš rožo, jo pusti, naj cveti. Ljubezen ni, ko si lastiš. Ljubezen je, ko ceniš.

Osho