Napoved novega nadnaravnega trilerja avtorjev Stephena Kinga in Owena Kinga

Napoved novega nadnaravnega trilerja avtorjev Stephena Kinga in Owena Kinga

15.03.2017 | Avtor: Več avtorjev, povzetek: Kresnik
Stephen King


Mojster trilerjev in grozljivk, pisatelj Stephen King, bo jeseni skupaj s sinom Owenom Kingom izdal novo knjigo z naslovom Sleeping Beauties.

Stephen King rad sodeluje s svojo pisateljsko družino. Sedaj je napovedal izid novega nadnaravnega trilerja, ki ga je napisal skupaj s sinom Owenom.

Knjiga z naslovom 'Sleeping Beauties' bo po napovedih, ki so objavljene na pisateljevi uradni spletni strani, nadnaravni triler. Izdala jo bo založba Scribner and Hodder & Stoughton. V zgodbi polni domišljije, so ženske vsega sveta v globokem spancu v svojih kokonih, medtem, ko moški sami živijo na Zemlji. Če jih kdo prebudi, ali je njihov kokon kakorkoli oskrunjen, postanejo ženske divje in zelo nasilne; med spanjem pa bivajo na nekem drugem kraju.

Knjiga bo na angleškem knjižnem trgu izšla 26. septembra.

Foto: Shane Leonard

Ključne besede: Stephen King pisatelj triler nadnaravni romani romani knjige branje izid knjige Owen King Psička Pia se zelo rada sprehaja po gozdu. Poleg gozdnih živalic se med visokimi drevesi skriva nekaj, kar naravnost obožuje: sočni gozdni sadeži!
Korak za korakom v svet računalnika je priročnik za začetnike, ki se še spoznavajo z računalnikom in njegovim delovanjem.
Ob tem, ko razmišljamo, navzven pošiljamo vibracije fine eterične snovi, ki je tako resnična, kot so vibracije, ki izražajo svetlobo, toploto, elektriko, magnetizem
Pravljica o jelenu, ki je v stiski spoznal, kako dobre prijatelje ima ...
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Nič ne bo delovalo, če ti ne boš deloval.

Maya Angelou