Pantone barva leta 2022 je barva Very Peri, živahen odtenek modre

Pantone barva leta 2022 je barva Very Peri, živahen odtenek modre

15.12.2021 | Avtor: Več avtorjev, povzetek: Kresnik
""Very Peri" PANTONE 17-3938 predstavlja simbol globalnega duha v trenutnem obdobju, ki ga preživljamo in hkrati simbol prehoda, ki izhaja iz intenzivnega obdobja izolacije."

Katera je Pantone barva za leto 2022? Rumeno-sivo barvno kombinacijo (PANTONE 17-5104 Ultimate Gray + PANTONE 13-0647 Illuminating), ki je zaznamovala leto 2021, bo v letu 2022 zamenjala hladnejša modra z vijoličnim in rdečkastim podtonom. Pantone barva leta je "Very Peri" PANTONE 17-3938.

Kot so v predstavitvi odtenka leta 2022 zapisali pri inštitutu Pantone Color Institute, "barva PANTONE 17-3938 Very Peri zajema lastnosti bluesa, a hkrati z vijolično-rdečim podtonom izkazuje živahno držo in dinamiko." Po njihovih besedah PANTONE 17-3938 predstavlja simbol globalnega duha v trenutnem obdobju, ki ga preživljamo in hkrati simbol prehoda, ki izhaja iz intenzivnega obdobja izolacije.

Barva PANTONE 17-3938 Very Peri ponazarja zlitje sodobnega življenja. Tokrat so prvič v 23-letni zgodovini izbora barve leta ustvarili nov barvni odtenek.O izboru Pantone barve leta

Postopek izbire barve leta zahteva dober premislek in analizo trendov. Strokovnjaki inštituta Pantone Color Institute vsako leto prečešejo svet v iskanju novih barvnih vplivov. Osredotočajo se na industrijo zabave, filmsko produkcijo, umetniške zbirke, trende na področju mode in oblikovanja, potovalne trende in vedno spreminjajoče še življenjske stile ter trenutne družbeno-ekonomske razmere. Barvo leta izbirajo že 23 let in običajno izbrana barva pomembno vpliva na razvoj izdelkov, nakupne navade v različnih panogah, ter industrijsko, grafično oblikovanje in modo.


Slika: zajem zaslonaKljučne besede: Pantone barva leta 2022 Pantone 2022 Pantone barva 2022 very peri modra sivka barva sivke podton  Ta knjiga vam bo pokazala, kako biti v življenju srečnejši in kar je še pomembneje, kako izkoristiti to srečo, da bi postali uspešnejši.
Vse okoliščine, 'usoda' in 'sreča' so zunanje in če jih človek ne more vedno spremeniti, jih lahko vedno premaga.
Bzzzzzzzzzzzz … Ob sončnem vzhodu se je približevalo glasno brenčanje. To je bil čmrlj Brenčač, nenevaren leteči kosmatinček.
Ob tem, ko razmišljamo, navzven pošiljamo vibracije fine eterične snovi, ki je tako resnična, kot so vibracije, ki izražajo svetlobo, toploto, elektriko, magnetizem
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Vsak nov začetek pride iz konca nekega drugega začetka.

Seneka