Predstavitev knjige Preprosti izdelki iz papirja

Predstavitev knjige Preprosti izdelki iz papirja

19.09.2023 | Avtor: Živa Viviana Doria
Na papirju živijo največje dogodivščine, se bohotijo očarljive slike, nanj pišemo najlepša sporočila, ga režemo in lepimo ter z njim ustvarjamo. Življenje brez papirja bi bilo res dolgočasno, zato je pred vami knjiga s čudovitimi, brezčasnimi idejami za ustvarjanje s papirjem.

Zabavajte se med šolskimi počitnicami, popestrite praznovanje rojstnega dne, izdelajte zimske okraske, dodajte vašemu domu svojo lastno papirnato kreacijo, za dekoracijo. Ustvarite ročno izdelane rože, buče, darilne vrečke, škatlice, zmaje, letala, ladjice, snežinke in še in še. Vrnite se v čas svojega otroštva in ponovno izdelajte kapo iz papirja, ali pa preprostega papirnatega zmaja. Pokažite otrokom te preproste zaklade otroškosti in z njimi preživite mnogo kvalitetnih prostočasnih ustvarjalnih trenutkov.

Nadgradite ideje, ki se skrivajo v knjigi, s svojimi zamislimi in predvsem uporabite svojo domišljijo. Prepustite se čudovitemu svetu papirja, ki nam je na voljo v najrazličnejših oblikah, barvah in vzorcih. Okrasite svoj dom in življenje s krasnimi izdelki iz papirja.

Več v knjigi >>> Preprosti izdelki iz paprija - Ideje za ustvarjanje s papirjem


Izdelki iz papirja


Ključne besede: papir ustvarjanje s papirjem izdelki iz paprija ročna dela ustvarjalnost hobi papirnati zmaj ladjica iz papirja papirnate snežinke dekor iz papirja Ta drobna knjiga bo mnoge izmed vas pripeljala do pravilnih in naravnih poti življenja ...
Drobna zgodba o sončnici, ki se je iz kalčka razvila v velik, sončno rumen cvet
Kakšna je navidezno misteriozna skrivnost, po kateri se motna življenjska snov preoblikuje v dragoceno kovino?
Bzzzzzzzzzzzz … Ob sončnem vzhodu se je približevalo glasno brenčanje. To je bil čmrlj Brenčač, nenevaren leteči kosmatinček.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Bolje je, da ti spodleti v izvirnosti, kot da uspeš s kopiranjem.

Herman Melville