The Rolling Stones v Londonu odpirajo svojo uradno trgovino

The Rolling Stones v Londonu odpirajo svojo uradno trgovino

23.08.2020 | Avtor: B. O.
"Dobra novica za vse njihove oboževalce!"

V času, ko je zaradi pandemije obstala koncertna industrija, prihaja iz tabora legendarnih The Rolling Stones novica, da skupina odpira uradno trgovino s svojimi izdelki.

Trgovina, z imenom RS No. 9 Carnaby, se bo nahajala na legendarni ulici Carnaby Street, ki se nahaja v londonskem Sohu. Carnaby Street  je ulica z ikonično zgodovino, saj je bila v 60ih zbirališče londonske kulturne scene, kjer so se zadrževali The Rolling stonrs, The Kinks, Jimmy Hendrix, The Beatles, Elizabeth Taylor in mnogi drugi.

"Soho je od nekdaj utelešal rockovsko glasbo in Carnaby Street je idealna lokacija za našo trgovino," so poudarili The Rolling Stones.

V trgovini bo na voljo uradni promocijski material Stonesov, od majic, spominkov, pa vse do dežnih plaščev, kristalnih izdelkov, albumov,... Rockerji so k sodelovanju povabili priznane blagovne znamke, ki so poskrbele za popolno izvedbo artiklov skupine The Rolling Stones. Na voljo bodo tudi kosi pohištva in okrasni predmeti za dom, ki bodo seveda oblikovani kot njihov prepoznavni jezik.
Ključne besede: The Rolling Stones rock glasba trgovina London Carnaby Street Knjiga Blaginja prinaša ključna sporočila in razumevanja, ki ne bodo le ogrela tvojega srca, ampak tudi podžgala tvoje ambicije. * Ob knjigi 'Vedrina kot življenjska moč' se boste naučili, kako zelo dragocena je sreča.
S pomočjo organskega vrtnarjenja si lahko pridelamo zdravo zelenjavo in sadje na naraven način.Priročnik za sonaravno eko vrtnarjenje.
Naj vas brezčasne modrosti vzpodbudijo k premisleku, samorefleksiji in zavedanju preteklosti, ki neopazno prehaja v sedanjost ...
Otroška igrivost in nagajivost sta skoraj brezmejni. In o tem pripoveduje ta slikanica.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Pokaži mi moža s tetovažo in pokazal ti bom moža z zanimivo preteklostjo.

Jack London