The Rolling Stones v Londonu odpirajo svojo uradno trgovino

The Rolling Stones v Londonu odpirajo svojo uradno trgovino

23.08.2020 | Avtor: B. O.
"Dobra novica za vse njihove oboževalce!"

V času, ko je zaradi pandemije obstala koncertna industrija, prihaja iz tabora legendarnih The Rolling Stones novica, da skupina odpira uradno trgovino s svojimi izdelki.

Trgovina, z imenom RS No. 9 Carnaby, se bo nahajala na legendarni ulici Carnaby Street, ki se nahaja v londonskem Sohu. Carnaby Street  je ulica z ikonično zgodovino, saj je bila v 60ih zbirališče londonske kulturne scene, kjer so se zadrževali The Rolling stonrs, The Kinks, Jimmy Hendrix, The Beatles, Elizabeth Taylor in mnogi drugi.

"Soho je od nekdaj utelešal rockovsko glasbo in Carnaby Street je idealna lokacija za našo trgovino," so poudarili The Rolling Stones.

V trgovini bo na voljo uradni promocijski material Stonesov, od majic, spominkov, pa vse do dežnih plaščev, kristalnih izdelkov, albumov,... Rockerji so k sodelovanju povabili priznane blagovne znamke, ki so poskrbele za popolno izvedbo artiklov skupine The Rolling Stones. Na voljo bodo tudi kosi pohištva in okrasni predmeti za dom, ki bodo seveda oblikovani kot njihov prepoznavni jezik.
Ključne besede: The Rolling Stones rock glasba trgovina London Carnaby Street Ta knjiga vam bo pokazala, kako biti v življenju srečnejši in kar je še pomembneje, kako izkoristiti to srečo, da bi postali uspešnejši.
Ta drobna knjiga bo mnoge izmed vas pripeljala do pravilnih in naravnih poti življenja ...
Računalniški priročnik
Če imate smisel za oblikovanje, željo po 3D modeliranju in animiranju, potem si le vzemite čas in prelistajte knjigo. Gotovo boste našli nasvete, prikaz dela in še kaj, kar vam bo pomagalo vstopiti v 3D svet ...
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Če ljubiš rožo, je ne odtrgaj. Kajti, če jo utrgaš, umre in ni več tisto, kar ljubiš. Če torej ljubiš rožo, jo pusti, naj cveti. Ljubezen ni, ko si lastiš. Ljubezen je, ko ceniš.

Osho