The Rolling Stones v Londonu odpirajo svojo uradno trgovino

The Rolling Stones v Londonu odpirajo svojo uradno trgovino

23.08.2020 | Avtor: B. O.
"Dobra novica za vse njihove oboževalce!"

V času, ko je zaradi pandemije obstala koncertna industrija, prihaja iz tabora legendarnih The Rolling Stones novica, da skupina odpira uradno trgovino s svojimi izdelki.

Trgovina, z imenom RS No. 9 Carnaby, se bo nahajala na legendarni ulici Carnaby Street, ki se nahaja v londonskem Sohu. Carnaby Street  je ulica z ikonično zgodovino, saj je bila v 60ih zbirališče londonske kulturne scene, kjer so se zadrževali The Rolling stonrs, The Kinks, Jimmy Hendrix, The Beatles, Elizabeth Taylor in mnogi drugi.

"Soho je od nekdaj utelešal rockovsko glasbo in Carnaby Street je idealna lokacija za našo trgovino," so poudarili The Rolling Stones.

V trgovini bo na voljo uradni promocijski material Stonesov, od majic, spominkov, pa vse do dežnih plaščev, kristalnih izdelkov, albumov,... Rockerji so k sodelovanju povabili priznane blagovne znamke, ki so poskrbele za popolno izvedbo artiklov skupine The Rolling Stones. Na voljo bodo tudi kosi pohištva in okrasni predmeti za dom, ki bodo seveda oblikovani kot njihov prepoznavni jezik.
Ključne besede: The Rolling Stones rock glasba trgovina London Carnaby Street Spoznajte drobceno kresničko Sijo in njeno prijateljico, pikapolonico Lili!
Sebastian Kneipp je bil utemeljitelj celostnega naravnega zdravljenja. Razvil je naravno obliko zdravilstva, ki vključuje zdrav način življenja, zdravo prehrano in zdravljenje z zdravilnimi rastlinami in vodo.
V knjigi Uresniči svoje želje je nekaj najučinkovitejših učenj, ki vam bodo pomagala v vsakdanjem življenju
Otroška igrivost in nagajivost sta skoraj brezmejni. In o tem pripoveduje ta slikanica.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Umetnik je inštrument, ki beleži nekaj, kar že obstaja, nekaj, kar pripada vsemu svetu, in kar je prisiljen kot umetnik vrniti temu svetu.

Henry Miller