Viseče ladjice iz papirja

Viseče ladjice iz papirja

10.07.2014 | Avtor: Živa Viviana Doria

Prebudite zaklade otroškosti v sebi in izdelajte preproste ladjice iz papirja, ki so hkrati lahko krasna dekoracija prostora.Kako izdelamo:
Iz različnih barv papirja (poljubne barve in pravokotne oblike; lahko tudi stare reklame, v katerih včasih najdete prav presenetljivo lepe vzorce), izdelajte papirnate ladjice, ter jih nanizajte na vrvico. Lahko uporabite kar "cvirn" in šivanko. Vendar mora biti pred vsakim vbodom v papir narejen večji vozljiček.


Viseče ladjice nato lahko privežete na stropno svetilko, nad okno. Kamor vam srce poželi.

Viseče ladjice in še mnogo drugih prostočasnih in dekorativnih idej za ustvarjanje iz papirja,
 najdete v knjigi >> Preprosti izdelki iz papirja

Ključne besede: Preprosti izdelki iz papirja ladjica iz papirja ustvarjamo s papirjem papirnata ladjica dekoracija papir ustvarjanje hobi kratkočasenje Korak za korakom v svet računalnika je priročnik za začetnike, ki se še spoznavajo z računalnikom in njegovim delovanjem.
Vsi se dobro zavedamo, da je naša prehrana temelj našega telesnega zdravja. Zato je dobro vedeti, kako delujejo različna živila v naši notranjosti, na naše telo. Predvsem, kako nas živila resnično prehranjujejo.
Osupljiva dejstva o eteričnem sevanju, magnetizmu, o miselnih formah in kako le te vplivajo na ljudi, o auričnih barvah, o psihični zaščiti...
Slikanica o prijateljstvu in radodarnosti ...
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Naše življenje se ne ravna po času, temveč po ustvarjalni življenjski sili v nas.

(Russel A. Kemp)