Viseče ladjice iz papirja

Viseče ladjice iz papirja

10.07.2014 | Avtor: Živa Viviana Doria

Prebudite zaklade otroškosti v sebi in izdelajte preproste ladjice iz papirja, ki so hkrati lahko krasna dekoracija prostora.Kako izdelamo:
Iz različnih barv papirja (poljubne barve in pravokotne oblike; lahko tudi stare reklame, v katerih včasih najdete prav presenetljivo lepe vzorce), izdelajte papirnate ladjice, ter jih nanizajte na vrvico. Lahko uporabite kar "cvirn" in šivanko. Vendar mora biti pred vsakim vbodom v papir narejen večji vozljiček.


Viseče ladjice nato lahko privežete na stropno svetilko, nad okno. Kamor vam srce poželi.

Viseče ladjice in še mnogo drugih prostočasnih in dekorativnih idej za ustvarjanje iz papirja,
 najdete v knjigi >> Preprosti izdelki iz papirja

Ključne besede: Preprosti izdelki iz papirja ladjica iz papirja ustvarjamo s papirjem papirnata ladjica dekoracija papir ustvarjanje hobi kratkočasenje Grenko sladka mikropoezija
Ta knjiga vam bo pokazala, kako biti v življenju srečnejši in kar je še pomembneje, kako izkoristiti to srečo, da bi postali uspešnejši.
Po dolgi zimi je v mestece na robu hriba prišla pomlad. Prinesla jo je gospa Pomlad, ena od štirih sester, ki vsako leto obiščejo to mestece.
Sebastian Kneipp je bil utemeljitelj celostnega naravnega zdravljenja. Razvil je naravno obliko zdravilstva, ki vključuje zdrav način življenja, zdravo prehrano in zdravljenje z zdravilnimi rastlinami in vodo.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Kdor ima nekaj živo pred očmi, napravi iz tega resničnost.

(Heinrich Mann)