Zimska praznična slikanica Medvedkova božična sreča

Zimska praznična slikanica Medvedkova božična sreča

03.12.2023 | Avtor: Založba Atelje Doria

Zima je prišla. Dišalo je po snegu in zimskih radostih. Počasi se je bližal Božič.  Medvedovi so se  preselili in pustili za sabo cel kup reči, ki jih niso več potrebovali. Na tem kupu, ki je bil zanje neuporaben, pa je ležal čisto pravi stari plišasti medvedek. Medvedovi so ga pomotoma odvrgli.
Včasih je bil to sijajen in krasen medvedek. Na prsih je imel poseben srček, ki je izjemno lepo rdečkasto žarel. Žarel od sreče ...

Zimska pravljica Medvedkova božična sreča (založba Atelje Doria, 2012) govori o čarobnosti božičnega večera in o plišastem medvedku, ki je našel svoj mali košček božične sreče. Avtorica ilustracij in besedila je Živa Viviana Doria.

Ključne besede: Medvedkova božična sreča plišasti medvedek Živa Viviana Doria zima božič prazniki slikanice Atelje Doria zimske slikanice Knjiga Blaginja prinaša ključna sporočila in razumevanja, ki ne bodo le ogrela tvojega srca, ampak tudi podžgala tvoje ambicije. * Ob knjigi 'Vedrina kot življenjska moč' se boste naučili, kako zelo dragocena je sreča.
S pomočjo organskega vrtnarjenja si lahko pridelamo zdravo zelenjavo in sadje na naraven način.Priročnik za sonaravno eko vrtnarjenje.
Kakšna je navidezno misteriozna skrivnost, po kateri se motna življenjska snov preoblikuje v dragoceno kovino?
Pravljica o nenavadnem prijateljstvu in preseganju omejitev ...
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Kdor ima nekaj živo pred očmi, napravi iz tega resničnost.

(Heinrich Mann)