Dvig ravni mentalne frekvence

Dvig ravni mentalne frekvence

18.09.2018 | Avtor: William Walker Atkinson
"Ne dovolite si, da na vas vplivajo škodljive in negativne misli tistih, ki vas obdajajo. Dvignite se na višjo raven miselnega obzorja in se naravnajte na najvišje ravni, visoko nad miselne vibracije z nižjih ravni."

Ker več ljudi deluje z negativnih ravni uma kot s pozitivnih, je v naši mentalni atmosferi več negativnih vibracij. Na srečo se to uravnoteži z dejstvom, da je pozitivna misel neizmerno močnejša kot negativna. Ko se z močjo volje dvignemo na višjo mentalno raven, lahko prekinemo tok depresivnih misli in vibracije dvignemo na raven, ki ustreza naši spremembi razpoloženja. To je ena od skrivnosti afirmacij in avtosugestije, ki jo uporabljajo številne šole mentalnih znanosti in drugi pripadniki nove misli.

Afirmacijam samim po sebi ne moremo pripisovati zaslug, vendar so pomembne iz dveh razlogov: (1) So pripomoček za formiranje novih notranjih miselnih vzorcev in nam pomagajo izvrstno izoblikovati naš značaj – znanost preseganja samega sebe. (2) Dvigajo raven mentalne frekvence, ob tem pa imamo lahko podporo in koristi od pozitivnih miselnih valov drugih, ki so na istih valovnih dolžinah misli.

Naj verjamemo vanje ali ne, afirmacije stalno uporabljamo. Oseba, ki zatrjuje, da lahko in bo opravila neko nalogo – in to prepričano trdi – razvija v sebi kvalitete, ki vodijo k uspešni izvršitvi nameravanega cilja. Istočasno naravna um na pravo frekvenco, kjer lahko sprejema vse miselne valove, ki lahko pomagajo pri izvrševanju zastavljenega cilja. In obratno, ko nekdo govori in občuti, da mu bo spodletelo, bo zadušil in potlačil misli, ki prihajajo iz podzavesti in ki bi mu lahko pomagale. Po drugi strani pa se bo uglasil na misli neuspeha, za katere vam zagotavljam, da jih je povsod okrog v izobilju.
 
Ne dovolite si, da na vas vplivajo škodljive in negativne misli tistih, ki vas obdajajo. Dvignite se na višjo raven miselnega obzorja in se naravnajte na najvišje ravni, visoko nad miselne vibracije z nižjih ravni. Takrat ne boste le nesprejemljivi za njihove negativne vibracije, ampak boste v stiku z veliko množico močnih pozitivnih misli, ki izhajajo od tistih, ki so na vašem območju rasti.

Moj namen je, da vas usmerim in poučim o pravilni uporabi misli in volje, o tem, da svoje delovanje lahko uspešno upravljate in da ste zmožni ob vsakem trenutku dosegati pozitivne frekvence, ko začutite, da je to potrebno. Ni nujno, da v vsaki situaciji dosegate skrajne ravni. Bolje je, da se uglasite na ravneh, kjer se dobro počutite, brez prevelikega naprezanja, vendar pa da imate nadzor nad mislimi in se glede na priložnosti hipoma prilagodite. Ob poznavanju teh zakonitosti si ne boste mogli pomagati s starimi privzgojenimi miselnimi aktivnostmi, lahko pa jih boste uspešno nadzirali.

Več o tem v knjigi >>> Vibracije misli / William Walker Atkinson


Ključne besede: William Walker Atkinson afirmacije avtosugestija mentalna atmosfera misli mišljenje možgani motivacija osebnostna rast psihologija samoregulacija samozavest samopomoč pozitivne misli mentalne frekvence Avtorska slikanica o poletju in preprostih trenutkih, ki se dogajajo poleti
Kje se mudi gospa Zima? Ali bo letos zamudila? Njena sestra gospa Jesen je že zdavnaj odšla iz mesteca na robu hriba.
Vse okoliščine, 'usoda' in 'sreča' so zunanje in če jih človek ne more vedno spremeniti, jih lahko vedno premaga.
2 knjigi: 1. Kneippova domača lekarna, avtor Sebastian Kneipp & 2. Prehrana in zdravje, avtor Rudolf Steiner
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Kakor človek v svojem srcu misli, tako je.

Genevieve Behrend