John Green se oktobra vrača z novim romanom

John Green se oktobra vrača z novim romanom

15.08.2017 | Avtor: Več avtorjev, povzetek: Kresnik
"Zgodba se vrti okoli najstnice z imenom Aza Holmes, ki se bori z obsesivno-kompulzivno motnjo, in raziskuje izginotje pobeglega miljaderja. "


John Green, avtor uspešnice The Fault in Our Stars, bo po petih letih izdal nov roman.


Ameriški pisatelj John Green je zaslovel z romanom The Fault in Our Stars, ki je izšel leta 2012. To je bil Greenov četrti roman, ki je v tujini kaj kmalu postal knjižna uspešnica. Po knjižni predlogi je leta 2014 na velika filmska platna prišel tudi istoimenski film.

John Green, nov roman
Po nekajletnem premoru, je Green sedaj sporočil datum izida njegove najnovejše knjige. Prihajajoči roman nosi naslov Turtles All The Way Down.


Vse, kar je o romanu, poleg naslovnice, razkrito je, da je glavna protagonistka v zgodbi najstnica z imenom Aza Holmes. Aza raziskuje izginotje pobeglega miljaderja. Šestnajstletnica se sicer bori z obsesivno-kompulzivno motnjo.

Green je pojasnil, da je navdih za knjižno zgodbo dobil v svoji izkušnji s to duševno boleznijo, saj se tudi sam, že od otroštva, spopada z njo. Roman je torej tako fikcija kot osebna izpoved.


Roman Johna Greena Turtles All the Way Down bo na knjižne police angleškega in ameriškega knjižnega trga prišel 10. oktobra 2017.

Ključne besede: John Green pisatelj roman Turtles All the Way Down knjige The Fault in Our Stars Slikanica prinaša zgodbico o štirih Marsovčkih, ki se med počitnicami odpravijo na poučno in zabavno raziskovanje prostranega vesolja ...
Ob tem, ko razmišljamo, navzven pošiljamo vibracije fine eterične snovi, ki je tako resnična, kot so vibracije, ki izražajo svetlobo, toploto, elektriko, magnetizem
S pomočjo organskega vrtnarjenja si lahko pridelamo zdravo zelenjavo in sadje na naraven način.Priročnik za sonaravno eko vrtnarjenje.
V kompletu so zbrani trije priročniki za risanje po korakih ...
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Velikokrat je sreča tako blizu nas, da moramo daleč odpotovati, da se tega zavemo.

(Rudi Kerševan)