Misli, citati, izreki - Donald Trump

Misli, citati, izreki - Donald Trump

01.07.2013 | Avtor: Donald Trump


O besedi in govoru

"Osnovna filozofija pogajanj: vse je odvisno od prepričljivosti, ne od moči. Moč je le sposobnost prepričati ljudi, da sprejmejo vaše ideje." ( Donald Trump)

"Verjamem približno dvajset odstotkov vsega, kar povedo pogodbeniki in tona dober dan. Vedo, kaj mislim."  ( Donald Trump)

 

O delu

" Poslovni namig: ob svoji mizi imejte škatlo za spominke na ljudi in dogodke, ki kaj pomenijo v vašem življenju in karieri. Če boste občasno pregledali vsebino, se boste vedno spomnili, kako dobro vam gre."  ( Donald J. Trump)

"Sprejmem klic pisca članka o motivaciji in vodenju. Eno od vprašanj, ki mi jih zastavi, je, kako ravnati s človekom, ki nenehno dela enake napake. Povem jim resnico: ne ravnam s takimi. Sedaj delajo za nekoga drugega."   ( Donald J. Trump)

"Sam delam najboljše in tudi moji sodelavci ali poslovni partnerji morajo."  ( Donald J. Trump)

"Slišal sem nekoga, ki je dolgo sodeloval z menoj, da me je primerjal z generatorjem - nekdo, ki starta, teče, pridobiva energijo, teče naprej na višji ravni in to vse brez težav - če opazujemo od strani. Verjemite mi, ko nekdo povzroči, da eksplodiram, je za tem veliko energije."  ( Donald J. Trump)

"Odličen odvetnik iz Palm Beacha me imenuje nasprotje tornada - zgradim vse, kar mi stoji na poti, namesto, da bi uničeval."  ( Donald J. Trump)

 

O denarju

"Če ne znate nadzorovati svojih čustev, ne morete nadzorovati svojega denarja." ( Donald Trump)

"Denar je emocionalna tema. Če ne znaš nadzorovati svojih čustev, bodo tvoja čustva nadzorovala tvoj denar. ( Donald Trump)

"Ko gre za denar, so mnogi ljudje finančni hipohondri." ( Donald Trump)

 " Kot je nekoč rekel Benjamin Franklin: 'Pazite na majhne izdatke. Majhna luknja lahko potone veliko ladjo.' V poslu ni nič tako majhno, da bi lahko pustili neopaženo."  ( Donald Trump)

 

O uspehu

"Preprosta formula za uspeh: izpolnite obveznost."  (Donald J. Trump)

"Morda slovim po vihravosti, vendar sem zelo zadržan pri sprejemanju odločitev. Ljudje ne vidijo procesa - vidijo samo rezultat." (Donald J.Trump)

 

O problemih in težavah

"'Bodi moder kot kača in nežen kot golobica.' To mi pomaga ohraniti mirne živce in ravnati pametneje." (Donald Trump)

"Imam sliko neke galaksije, ki jo pogosto opazujem, saj mi pomaga, da nikoli ne pozabim, kako neznatne so moje težave v primerjavi z vesoljem. To mi povrne ravnotežje in takoj imam občutek, da je pritisk popustil."  (Donald Trump)

"Kadar me ljudje sprašujejo, kaj naj naredijo, jim rečem, naj najprej odpotujejo v Francijo, nato v New York in Los Angeles, zatem pa še v Honkong, Singapur, Šanghaj, Dubaj, Prago, London, Dublin in se potem vrnejo. Teh 25.000 ali manj dolarjev ne bi mogli bolj koristno porabiti." (Donald Trump)

 

O zmagi

"Če vas nekdo izziva, vedno poskušajte izziv sprejeti."  (Donald Trump)

 


Ključne besede: citati navedki o težavah problemi blaginja galaksija misli o zmagi zmaga pozitivne misli afirmacije lepe misli misli citati znani izreki ,življenje o življenju  misli verzi optimizem Donald Trump Spoznajte drobceno kresničko Sijo in njeno prijateljico, pikapolonico Lili!
Mavrični svet barv za otroke. Poučna otroška knjiga, ki otrokom predstavi barvne osnove in barve v naravi preko prikupne zgodbice o mavrici in malih šolarjih
Osupljiva dejstva o eteričnem sevanju, magnetizmu, o miselnih formah in kako le te vplivajo na ljudi, o auričnih barvah, o psihični zaščiti...
Poučna naravoslovna slikanica mladim bralcem na preprost in razumljiv način predstavi planet Zemljo in njeno umeščenost v naš sončni sistem.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Ena sama napaka zahteva sedem popravkov.

(Albert Einstein)