Oni ali zdravljenje planeta

Oni ali zdravljenje planeta

24.06.2013 | Avtor: | Louise L. Hay

Kako dosežem večje razumevanje?

Živimo v pomembnem času, ko bomo morali ozdraviti naš planet. Z zdajšnje točke ga lahko uničimo ali pozdravimo. In to ni odvisno od "njih", temveč od nas, od posameznikov. Ko se zjutraj zbudim, si rečem: "Pomagaj mi danes ozdraviti planet. Lahko se imam bolj rada. Mojih predsodkov in sodb je danes manj kot včeraj. Danes je pretok ljubezni večji. Lahko sem bolj razumevajoča."

Obstaja toliko drobnih načinov, s katerimi lahko pomagam. Lahko naredim več prostora za avtomobile na avtocesti. Ob gneči pri okencih ostanem potrpežljiva. Lahko pošljem razglednice starim voditeljem. Lahko izrezujem komične stripe in jih pošiljam skupaj z računi. Lahko pošiljam ljubezen na ogrožena področja.

Vsi smo eno, zato nam ni treba tekmovati, se primerjati z drugimi ali jih soditi. Razumevanje je ena najvišjih oblik ljubezni. Pogledam okoli sebe. Vsi smo vredni ljubezni.

Ljubi bližnjega, kot ljubiš samega SEBE. Na zadnjo besedo pogosto pozabimo.


"

Več pozitivnih misli najdete >>> v knjigah za osebnostno rast


Ključne besede: afirmacije lepe misli misli citat,i znani izreki pozitivne misli pozitivno mišljenje avtosugestija samozdravljenje samoregulacija samopomoč misli verzi Louise L. Hay  Bzzzzzzzzzzzz … Ob sončnem vzhodu se je približevalo glasno brenčanje. To je bil čmrlj Brenčač, nenevaren leteči kosmatinček.
Naj vas brezčasne modrosti vzpodbudijo k premisleku, samorefleksiji in zavedanju preteklosti, ki neopazno prehaja v sedanjost ...
Slikanica Ko pride pomlad je oda temu letnemu času. Pomlad je čas prebujenja in veselja.
Ob tem, ko razmišljamo, navzven pošiljamo vibracije fine eterične snovi, ki je tako resnična, kot so vibracije, ki izražajo svetlobo, toploto, elektriko, magnetizem
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
"Vse, kar potrebujete, da zaživite življenje, o katerem sanjate, imate že ta trenutek v sebi."

Barbara De Angelis