Razstrupljanje telesa s sončničnim oljem

Razstrupljanje telesa s sončničnim oljem

29.01.2017 | Avtor: Nara Petrovič
"Metoda je zelo preprosta, pa vendar se je treba pri njej dosledno držati nekaterih smernic, če želimo doseči želene rezultate in si ne škoditi. V primeru hudih bolezni se je vedno dobro predhodno posvetovati z zdravnikom. "

Razstrupljanje telesa s sončničnim oljem

Strokovne raziskave s sončničnim oljem, ki jih je opravljal dr. F. Karach, financirala pa Ruska akademija znanosti, so pred nekaj leti po svetu dvignile val začudenja in spodbudile nadaljnje raziskave, saj so rezultati pri zdravljenju limfnih obolenj in okvar (tudi v primerih raka in AIDS-a) izjemni. Presenetljivo je, da ta zelo preprosta biološka metoda zdravljenja odpravi široko paleto simptomov brez stranskih učinkov. Z njo je možno pozdraviti ali odpraviti mnoga bolezenska stanja, pri katerih bi bila običajno potrebna operacija ali pa močni antibiotiki, ki imajo pogosto precejšnje stranske učinke.

Kaj je treba narediti?

Metoda je zelo preprosta, pa vendar se je treba pri njej dosledno držati nekaterih smernic, če želimo doseči želene rezultate in si ne škoditi. V primeru hudih bolezni se je vedno dobro predhodno posvetovati z zdravnikom. Ob upoštevanju navodil, ki sledijo, ni možnosti, da bi se povprečno zdravemu človeku z manjšimi tegobami zgodilo kaj slabega.

Torej k postopku:

V trgovini z zdravo prehrano kupite hladno prešano sončnično olje. Nujno mora biti hladno prešano!

Po odpiranju steklenice vedno poskrbite, da zamašek trdno privijete takoj po uporabi. Ko je olje izpostavljeno zraku, nenasičene maščobne kisline (pomembna učinkovina pri tej metodi) v njem hitro reagirajo z zrakom in potem več ni učinkovito.

Zjutraj še pred umivanjem zob, preden kar koli spijete ali pojeste, si dajte v usta žlico olja, vendar ga ne pogoltnite. Z blagim pritiskanjem jezika in obraznih mišic ga pretakajte po ustih naprej in nazaj, levo in desno 15-20 minut. Poskusite ga scediti tudi skozi razmake med zobmi, hkrati pa stimulirajte žleze slinavke, tako da čeljust pomikate gor in dol kot pri žvečenju.

Preko slinavk v ustih se bodo iz telesa izločili mnogi toksini, bakterije, plesni … Tako boste očistili kri. Vse nečistoče se bodo nabrale v olju, zato ga nikakor ne goltajte, saj bo vsebovalo veliko strupenih snovi. Sprva bo olje precej viskozno, čez nekaj minut pa bo postalo bolj tekoče in belkasto. Če tudi po 20 minutah ostane rumeno, nadaljujte z žvrkljanjem, dokler ne pobeli.

Ko olje na koncu izpljunete, usta nekajkrat dobro splaknite z vodo (kozarcu vode za splakovanje lahko dodate 1 žličke soli in 1 žličke sode bikarbone), potem si temeljito umijte zobe, na koncu pa dobro operite še ščetkico za zobe in umivalnik. Če si kapljico mešanice olja in sline ogledate pod mikroskopom, boste v njej videli obilo glivic, bakterij, njihovih spor in mnogih drugih mikroorganizmov.

Že kmalu po žvrkljanju lahko pri mnogih ljudeh zaznamo opazno okrepitev limfnega in krvožilnega sistema. Zdravje se okrepi zaradi razstrupitve in stimulacije imunosti. Pozitiven stranski učinek terapije je, da ojača majave zobe, izboljša prekrvavitev dlesni, poveča belino zob; izboljša spanec in spomin.

Čeprav je terapijo najbolje izvajati zjutraj pred zajtrkom, jo je v primeru hujših bolezenskih simptomov koristno opraviti tudi pred drugimi glavnimi obroki. Poskrbite le, da 20 minut pred in po terapiji ne pijete tekočine.

Pri katerih boleznih je metoda uporabna?

Pomaga lahko na mnogih področjih. Po raziskavah dr. Karacha so vidni rezultati opazni pri zdravljenju migren, bronhitisa, zobnih obolenj, arteriotromboze, kroničnih krvnih bolezni, kot je levkemija, artritisa in podobnih obolenj, nevrofiziološke paralize, ekcemov, črevesnega katarja, vnetju potrebušnice, srčnih boleznih, boleznih ledvic, meningitisu, ženskih hormonskih težavah in drugih.

Prednost dr. Karacheve metode pred drugimi je v tem, da trajno zdravi celoten organizem. Pri smrtnih boleznih kot so rak, AIDS in kronične infekcije se je metoda izkazala kot učinkovito nadomestilo za druge, pogosto škodljivejše terapije. Evidentiran je primer ozdravitve kronične levkemije s 14 leti predhodnega neuspešnega zdravljenja. Neki bolnik je odpravil akuten artritis že po treh dneh metode. Precej bolnikov priča o dobrih rezultatih zdravljenja ali blaženja simptomov s to terapijo pri sicer neozdravljivih smrtnih boleznih.

V nekem primeru je pri posamezniku, kateremu so se v spodnji čeljusti nabirali strupi zaradi nepravilno izpuljenih zob, učinek zdravljenja postal viden že po enem dnevu. Obraz v področju izpuljenih zob je pordel in postal luskast, stanje pa se je v naslednjih dneh še stopnjevalo, dokler ni zajelo celotne brade. Simptomi so izginili šele po dveh tednih terapije. Poleg tega se je že po prvem dnevu pojavilo tudi izkašljevanje, s katerim se je iz pljuč čistila sluz.

Akutne bolezni naj bi bile po trditvah in izkušnjah dr. Karacha ozdravljive že v 2-4 dneh (sam se je na ta način pozdravil hudega artritis). Kronične bolezni, ki so se razvijale veliko let, pa potrebujejo sorazmerno daljše zdravljenje. V nekaterih primerih lahko traja terapija tudi do eno leto. Pomembno je samo, da ne obupate in odnehate.

A res ni stranskih učinkov?

Sončnično oljeDr. Karach je ugotovil, da se pri nekaterih ljudeh, ki nosijo v telesu več bolezni hkrati, sprva zdravje navidezno poslabša. Zaradi izčrpavanja primarne infekcije začasno prevlada sekundarna infekcija. Čez nekaj dni utegne sekundarna izginiti in se aktivira naslednja. Taki simptomi so ponavadi opazni pri smrtnih ali kroničnih bolnikih. V takem primeru dr. Karach svetuje, da bolnik stanovitno vztraja pri terapiji, navkljub začasni vročici, bolečinam ali drugim simptomom. Hudo bolnim (kot tudi drugim kronično ali akutno obolelim) vsekakor priporočamo predhodni posvet z zdravnikom, v najtežjih primerih pa opravljanje terapije pod nadzorom razumevajočega zdravnika.

Po mnenju dr. Karacha je le v primeru, da se pri težkih boleznih pojavijo omenjeni mehanizmi, možno hitro ozdravljenje. Če terapijo zaradi kakršnega koli razloga prekinete, bodo učinki zdravljenje zmanjšani in upočasnjeni. Zato dr. Karach meni, da je navidezno poslabšanje zdravja odlično znamenje, da bolezen postopoma čistimo iz telesa. Metoda je povsem naravna, zato sicer ob dosledni uporabi nima negativnih stranskih učinkov.

Kako dolgo je treba vztrajati?

Vse je odvisno od posameznika. Ponavadi ozdravitev in izboljšanje počutja sledita že po nekaj dneh uporabe. Včasih je potrebnih nekaj tednov, le v izjemnih primerih pa več mesecev. Terapijo lahko prekinete, ko začutite, da se vam je povrnila moč, da sta se dolžina in kvaliteta spanca vrnila v naravno stanje, ko imate zdrav tek in ko ob jutranjem prebujanju ne zaznavate nikakršnih znamenj utrujenosti. Sekundarni učinek je znatno izboljšanje spomina. Terapija več ni potrebna, ko začutite zadostno izboljšanje omenjenih dejavnikov.

Dr. Karach predvideva, da lahko ljudje z redno uporabo oljne terapije obrnejo nagnjenost k bolezni v nagnjenost k zdravju. Ko zdravje postane prevladujoče stanje telesa, bi s tem lahko podaljšali povprečno starost na 150 let, kar je dvakrat več kot danes. Pri tem stališču ni osamljen, saj se z njim strinjajo mnogi drugi strokovnjaki in raziskovalci po svetu.

Prirejeno po članku Metoda zdravljenja limfnih obolenj, vključno z AIDS-om in rakom, objavljenem v Žurnalu Ukrajinske onkološke zveze in raznih virih na internetu.

Nikola Petrovič, Viva, avgust 2003, vir: zdravduh.org

 

Priporočljivo branje >>> Knjige o zdravju

>>> Samooskrbni organski vrt


Ključne besede: Nara Petrovič sončnično olje razstrupljanje zdravje hladno prešano zdrava prehrana maščobe Naj vas brezčasne modrosti vzpodbudijo k premisleku, samorefleksiji in zavedanju preteklosti, ki neopazno prehaja v sedanjost ...
V slikanici Pripoved o zeleni pomladi že odmeva pomladna budnica. Živali se prebujajo iz zimskega spanja.
Kakšna je navidezno misteriozna skrivnost, po kateri se motna življenjska snov preoblikuje v dragoceno kovino?
Spoznavanje velikih in malih tiskanih črk slovenske abecede skozi igrivo opazovanje in prepoznavanje žuželk
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Kar daš, to dobiš, kar misliš o sebi in življenju, se ti uresniči.

(Louise L. Hay)