Ustvarimo zimske voščilnice za božič ali novo leto

Ustvarimo zimske voščilnice za božič ali novo leto

22.12.2023 | Avtor: Več avtorjev, povzetek: Kresnik
"Naj bo toplo in polno radosti ter veselja. Srečno 2024!"


Ilustrirane božične voščilnice so se pojavile v 19. stoletju. Nekateri ilustratorji so upodabljali religiozne motive, drugi družinske, tretji pravljične/mitološke. Zimske dekorirane  voščilnice še danes v človeku prebudijo neko sentimentalnost in nostalgijo. Zakaj jih ne bi ustvarili sami?

Pozimi nas še posebno razveseli raznobarvna pošta v nabiralniku, polna toplih lepih želja za prihodnje leto.


Ker smo že globoko zakorakali v digitalno dobo je pomembno, da ohranimo tradicijo in avtentičnost doma izdelanih daril in voščilnic, ki prinesejo posebno toplino in veselje.


Če sami ne najdete ideje, kako bi se lotili izdelave voščilnic, si lahko pomagate s priročnikom Učimo se risati zimske motive. S pomočjo priročnika za risanje zimskih motivov boste sami ali z otroci ustvarili svoje unikatne lepe zimske voščilnice, ki bodo razveselile vaše sorodnike, prijatelje in sodelavce. Lahko pa s pomočjo priročnika ustvarite okraske za na smreko ali jelko iz papirja.


Narišite svojo zimsko pravljico. Uporaba vaše domišljije je zaželena.


Ustvarite z otroci lepe zimske voščilnice. Miklavž, božiček, dedek Mraz, pa sanke, drsalke in snežinke, in še mnogo več ...

Nakup in več informacij o priročniku, najdete
na povezav
i >> Učimo se risati zimske motive .

Ključne besede: zimske voščilnice priročnik za risanje božič novo leto december ustvarjajmo otroci rišejo izdelki dekoracija pošta kuverta ovojnica Miklavž dedek Mraz ustvarjajmo skupaj Tudi majhen podlesek, nič večji od miške, lahko doseže nemogoče ...
Zgodba o karieri, o modri babici in diamantih na dvorišču
Nagajivi veter je slikanica o vetru, ki je napisana v obliki slikopisa. Besedilo v slikanici je zapisano z velikimi tiskanimi črkami v obliki slikopisa, kar bo v pomoč mladim nadebudnim bralcem.
V slikanici Pripoved o zeleni pomladi že odmeva pomladna budnica. Živali se prebujajo iz zimskega spanja.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Če se želiš naučiti nekaj novega, pojdi po včerajšnji poti.

John Burroughs