Ustvarimo zimske voščilnice za božič ali novo leto

Ustvarimo zimske voščilnice za božič ali novo leto

24.12.2020 | Avtor: Več avtorjev, povzetek: Kresnik
"Naj bo toplo in polno radosti ter veselja. Srečno 2015!"


Ilustrirane božične voščilnice so se pojavile v 19. stoletju. Nekateri ilustratorji so upodabljali religiozne motive, drugi družinske, tretji pravljične/mitološke. Zimske dekorirane  voščilnice še danes v človeku prebudijo neko sentimentalnost in nostalgijo. Zakaj jih ne bi ustvarili sami?

Pozimi nas še posebno razveseli raznobarvna pošta v nabiralniku, polna toplih lepih želja za prihodnje leto.


Ker smo že globoko zakorakali v digitalno dobo je pomembno, da ohranimo tradicijo in avtentičnost doma izdelanih daril in voščilnic, ki prinesejo posebno toplino in veselje.


Če sami ne najdete ideje, kako bi se lotili izdelave voščilnic, si lahko pomagate s priročnikom Učimo se risati zimske motive. S pomočjo priročnika za risanje zimskih motivov boste sami ali z otroci ustvarili svoje unikatne lepe zimske voščilnice, ki bodo razveselile vaše sorodnike, prijatelje in sodelavce. Lahko pa s pomočjo priročnika ustvarite okraske za na smreko ali jelko iz papirja.


Narišite svojo zimsko pravljico. Uporaba vaše domišljije je zaželena.


Ustvarite z otroci lepe zimske voščilnice. Miklavž, božiček, dedek Mraz, pa sanke, drsalke in snežinke, in še mnogo več ...

Nakup in več informacij o priročniku, najdete
na povezav
i >> Učimo se risati zimske motive .

Ključne besede: zimske voščilnice priročnik za risanje božič novo leto december ustvarjajmo otroci rišejo izdelki dekoracija pošta kuverta ovojnica Miklavž dedek Mraz Korak za korakom v svet računalnika je priročnik za začetnike, ki se še spoznavajo z računalnikom in njegovim delovanjem.
Kratek, jasen, uspešen načrt s pravili, pojasnili in predlogi - sugestijami za izboljšanje vašega življenja.
Psička Pia se zelo rada sprehaja po gozdu. Poleg gozdnih živalic se med visokimi drevesi skriva nekaj, kar naravnost obožuje: sočni gozdni sadeži!
Življenje je polno nalog, ki zahtevajo samoreguliranje. Zmožnost samoreguliranja človeku omogoča prilagajanje.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Umetnik je inštrument, ki beleži nekaj, kar že obstaja, nekaj, kar pripada vsemu svetu, in kar je prisiljen kot umetnik vrniti temu svetu.

Henry Miller