Velike tiskane črke

Velike tiskane črke

12.01.2007 | Avtor: mag. Aleš Lisac
"Pred kratkim sem v roke dobil znano slovensko revijo. Tistega, ki je oblikoval naslovno stran, bi morali kaznovati."
Pred kratkim sem v roke dobil znano slovensko revijo.
Tistega, ki je oblikoval naslovno stran, bi morali kaznovati. Prepovedati bi mu morali vsakršno oblikovanje, dokler se ne odpravi na kakšen oblikovalski tečaj.

Kje ga je oblikovalec (oblikovalka?) polomil?

VSI TEKSTI NA NASLOVNI STRANI SO BILI NAPISANI Z VELIKIMI TISKANIMI ČRKAMI. PRVA LEKCIJA OSNOVNE ŠOLE OBLIKOVANJA PRAVI, DA SE VELIKE ČRKE UPORABLJAJO LE IZJEMOMA IN LE ZA KAKŠNE POUDARKE. TAKOJ KO JE Z VELIKIMI ČRKAMI NAPISANO VEČ KOT NEKAJ ZAPOREDNIH BESED, CELOTNA ZADEVA POSTANE NEBERLJIVA.

Ne bom vas več mučil z velikimi tiskanimi črkami, vse jasno, mar ne?
 
V poslu moramo biti pozorni na "malenkosti", na detajle. Prodaja revije je lahko zaradi dobre ali slabe naslovne strani tudi za 30% večja ali manjša. Glede na to, da sem dve leti delal v podjetju, ki proda največ revij v Sloveniji in tudi podpisoval naklade revij, mi že morate verjeti.

Velike TISKANE ČRKE so, če jih nepravilno uporabimo, FILTER. Preprečijo, da bi bralec prebral tekst. Vi v svojih tekstih ne želite filtrov. Vi želite, da naslovnik, bralec prebere tisto, kar ste mu poslali.

Lep pozdrav,

Aleš Lisac
Mnenja: Tudi vi lahko popestrite članek s svojimi komentarji, idejami, mnenji, razmišljanji ... na našem forumu. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne razprave, izmenjavi mnenj in odzivom na članke in druge prispevke v MavriČnem Mesečniku.

Prispevajte svoj komentar k članku
» Vpišite svoje mnenje, poklepetajte o tem članku na našem forumu » Preberite mnenja

Za izražanje mnenj se je potrebno registrirati oz. prijaviti na forum mavrica.net.

Ključne besede: Aleš Lisac  branje  črke  marketing  oblikovanje  marketinški nasveti  podjetja  potencialne stranke  poslovne priložnosti  poslovna odličnost  prodaja  trgovine  trženje  velike tiskane črke Sebastian Kneipp je bil utemeljitelj celostnega naravnega zdravljenja. Razvil je naravno obliko zdravilstva, ki vključuje zdrav način življenja, zdravo prehrano in zdravljenje z zdravilnimi rastlinami in vodo.
Ta izjemna knjiga vsebuje 23 nadvse navdihujočih poglavij, ki bralca motivirajo in vzpodbujajo k finančni svobodi
Morda boste prav vi iztrgali iz stoletij pozabe košček zemlje in vdahnili življenje novemu keltskemu vrtu ...
Kdo bi vedel, kje vse se skrivajo povodni možje, a prelepe, divje in skrivnostne slovenske reke so prav gotovo njihov dom ...
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Vse je že bilo povedano, a nobeden ni poslušal. Sedaj moramo začeti znova.

Andre Gide