[1] 2 3  naprej »  zadnja »
Vseh člankov avtorja mag. Aleš Lisac: 25
Tudi vi ste lahko jasnovidec

Tudi vi ste lahko jasnovidec

12.08.2008 | Avtor: mag. Aleš Lisac

Vas zanima, kako 100% zanesljivo ugotovite, ali bo vaš oglas deloval?

Kako v trenutku pridobiti novega kupca? - Izkoristite svojo konkurenčno prednost!

Kako v trenutku pridobiti novega kupca? - Izkoristite svojo konkurenčno prednost!

12.04.2008 | Avtor: mag. Aleš Lisac

Kupce lahko pridobivamo na več načinov - z oglasi, s prodajnimi pismi, sejmi itd. Navadno je potrebno za to veliko denarja.

Znanstveni poskus na mojem 4-letnem sinu

Znanstveni poskus na mojem 4-letnem sinu

12.06.2008 | Avtor: mag. Aleš Lisac

Včeraj sem na svojem še ne štiriletnem sinu opravil majhen marketinški eksperiment ... Malček si je zaželel sok. Jabolčni. S slamico! Ker sem se ravno usedel na kavč in v roke vzel revijo, sem mu rekel, naj malo počaka.Ampak otroci neradi čakajo ...

Lekcija s plaže!

Lekcija s plaže!

16.07.2012 | Avtor: mag. Aleš Lisac

Veste, zakaj so mnogokrat mladi in neizkušeni komercialisti in prodajalci precej uspešnejši od starih izkušenih mačkov?


Zakaj se je 1211 voznikov ujelo na stacionarni radar?

Zakaj se je 1211 voznikov ujelo na stacionarni radar?

12.04.2008 | Avtor: mag. Aleš Lisac

Včeraj je v medijih odjeknila novica, da se je samo v nekaj dneh na stacionarni radar pod Golovcem ujelo 1211 prehitrih voznikov.
Policaji in mediji so presenečeni. Menda zato, ker naj bi o teh radarjih vsi že vse vedeli. Kako je mogoče, da se je kdo ujel, če pa je policija o teh radarjih obvestila javnost?

Mićo Mrkaić - njegova zadnja kolumna?

Mićo Mrkaić - njegova zadnja kolumna?

12.01.2008 | Avtor: mag. Aleš Lisac

Mičo Mrkaić je znan. Mičo Mrkaić je blagovna znamka. Znan je postal, ker zna pisati. Znan je postal, ker o vsaki zadevi zavzame stališče. Stvari so po njegovem črne ali bele, sivine praktično ni.

Jelinčič ali Pahor?

Jelinčič ali Pahor?

12.12.2007 | Avtor: mag. Aleš Lisac

Kdo bi bili raje? Jelinčič, Pahor, Janša ali morda Katarina Kresal? To so marketinški nasveti, zato seveda ne bo govora o politiki.

Če bi vedeli, ne bi parkirali ...

Če bi vedeli, ne bi parkirali ...

12.11.2007 | Avtor: mag. Aleš Lisac

Zadnjič sem pil pivo v enem od velikih trgovskih centrov. In skozi okno opazoval voznike, ki so parkirali na prostorih za invalide. Vozniki, ki so ignorirali talno oznako in tablo, so bili vseh vrst. Stari in mladi, tisti z dobrimi avtomobili in tisti z navadnimi koretami. Med njimi je bilo tudi veliko žensk, tako da težko rečem, kakšna vrsta ljudi parkira na prostorih, rezerviranih za invalide.

Čokolada

Čokolada

12.10.2007 | Avtor: mag. Aleš Lisac

Imate radi čokolado? Bi vam dodatna ideja za povečanje prodaje prišla prav? Potem imam za vas kratek in enostaven nasvet.
Najprej pa zgodbica. Resnična seveda.

Upor

Upor

12.09.2007 | Avtor: mag. Aleš Lisac

Tokrat imam za vas, ki želite še bolje prodajati, uporaben nasvet. Morda si boste vzeli 9 minut časa, zgodbo prebrali do konca in ustrezno ukrepali, morda ne. Vse je odvisno od vas. Saj vas razumem, časa za branje elektronske pošte je vse manj, ampak morda se vam tega sporočila ne izplača izpustiti.

[1] 2 3  naprej »  zadnja »
Tam daleč, v ledeno mrzlih krajih, kamor vroči sončni žarki nikoli ne posijejo, se razteza dežela sneženega moža
Poučna slikanica GLEJ, ŽABA! je natisnjena z velikimi tiskanimi črkami. Mladim bralcem predstavlja življenjski krog žabe in nekaj njenih značilnost.
Čudoviti svet preprostih sladkih dobrot, tistih, ki so priljubljene danes in tistih, iz časov naših babic, na katere ste že malo pozabili ...
Pia always jumped to look for the blueberries, whether it was the summer, autumn or winter. But in autumn and winter there were no blueberries on the bushes ...
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Umetnik je inštrument, ki beleži nekaj, kar že obstaja, nekaj, kar pripada vsemu svetu, in kar je prisiljen kot umetnik vrniti temu svetu.

Henry Miller