Vizualiziranje

Vizualiziranje

25.05.2020 | Avtor: Genevieve Behrend
"Vsakdo vizualizira, pa naj se tega zaveda ali ne. Vizualizacija je velika skrivnost uspeha. "

VIZUALIZIRANJE


Vizualiziranje vzdržuje urejenost vaših misli in priteguje k vam stvari, ki jih potrebujete pri ustvarjanju prijetnejšega življenja na urejen način.

Če se urite v praksi premišljenega, nazornega prikazovanja vaših želja in skrbno preučite vašo mentalno sliko, boste kmalu odkrili, da vaše misli in želje napredujejo v bolj urejenem zaporedju, kot kdaj koli prej.

Ko ste dosegli stanje urejene mentalitete, niste več v stanju nenehne mentalne naglice. Naglica je strah, in je posledično destruktivna. Povedano z drugimi besedami, ko vaše razumevanje posega po moči vizualizacije vaših srčnih želja in jih vzdržuje s svojo voljo, priteguje k vam vse stvari, ki so potrebne za izpolnitev teh slik s harmoničnimi vibracijami zakona privlačnosti.

Vsakdo vizualizira, pa naj se tega zaveda ali ne. Vizualizacija je velika skrivnost uspeha.

Zavestna uporaba te mogočne moči priteguje k vam pomnožene vire, stopnjuje vašo modrost, in vam omogoča koristno uporabljati prednosti, katerih prej niste prepoznali.

Danes je letenje po nebu preprosto, a ne zaradi tega, ker bi bil nekdo sposoben spremeniti zakone Narave ampak zato, ker se je izumitelj letala naučil, kako uporabljati zakone Narave in je s pravilno uporabo le teh proizvedel želene rezultate. Kar zadeva naravne sile, se ni od začetkov nič spremenilo. V „letu ena“ ni bilo letal, ker takratna generacija ni zmogla razumeti ideje kot praktične možnosti delovanja. „Ni še bilo narejeno,“ je bil argument, in „ne da se narediti.“ Pa vendar so zakoni in materiali za praktično letenje obstajali tako takrat kot sedaj. 

Troward nam pojasnjuje, da pomembne lekcije, ki jih je spoznal v zvezi z letali in brezžično telegrafijo, predstavljajo triumf principa nad predhodnim, uresničenje ideje do njene logične izvršitve navkljub nakopičenim nasprotnim izjavam vseh preteklih izkušenj.

Ob takšnem navedenem primeru, morate spoznati, da obstajajo še večje skrivnosti, ki čakajo na razkritje. Ter da imate v sebi ključ, s katerim odklenete skrivnostni prostor, ki hrani vaše srčne želje.

Vse kar potrebujete zato, da bi lahko uporabili ta ključ in ustvarili svoje življenje prav takšno, kakršno si želite, je pazljivo preučevanje nevidnih vzrokov, ki stojijo za vsako zunanjo in vidno okoliščino. Nato prenesite te nevidne vzroke v harmonijo z vašim konceptom, in ugotovili boste, da lahko ustvarite praktično delujoče stvarnosti iz priložnosti, ki se v sedanjosti zdijo kot fantastične sanje.

Pri vizualizaciji, ali ustvarjanju mentalnih slik, si ne prizadevate spreminjati zakonov Narave. Izpolnjujete jih.

Vaša vloga pri vizualizaciji je, da pritegnete stvari v urejenem zaporedju na oba načina, mentalno in fizično. Ko ugotovite, da vam ta metoda, ki vključuje kreativne moči, uresničuje vaše želje, eno za drugo, v pravo materialno izpolnitev, postane odločilno vaše zaupanje v skrivnosten, a neomajen zakon  privlačnosti, ki ima centralno moč znotraj samega središča vaše besede-slike. Nič je ne more omajati.

Nikoli ne imejte občutka, da je potrebno karkoli vzeti komurkoli. Naučili ste se, da sta povpraševanje in iskanje soodnosna s prejemanjem in najdbo. Kot veste, je vse kar morate storiti, da pričnete vnašati dovzetno snov Univerzuma v miselni vzorec vaše slike-želje.

Več o vizualizaciji v knjigi >>> Tvoja nevidna moč - Vizualizacija    Knjigo lahko kupite >>> Tvoja nevidna moč - Vizualizacija

Priporočljivo branje >>> Uresniči svoje želje - Dopusti, naj tvoja podzavest dela zate / Genevieve BehrendKljučne besede: Genevieve Behrend vizualiziranje vizualizacija moč misli kreativno mišljenje osebnostna rast zakon privlačnosti zakon setve in žetve miselne slike miselni vzorci moč uma  Vsi se dobro zavedamo, da je naša prehrana temelj našega telesnega zdravja. Zato je dobro vedeti, kako delujejo različna živila v naši notranjosti, na naše telo. Predvsem, kako nas živila resnično prehranjujejo.
S pomočjo organskega vrtnarjenja si lahko pridelamo zdravo zelenjavo in sadje na naraven način.Priročnik za sonaravno eko vrtnarjenje.
Vesoljček Pi in njegove dogodivščine
Ta izjemna knjiga vsebuje 23 nadvse navdihujočih poglavij, ki bralca motivirajo in vzpodbujajo k finančni svobodi
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Velikokrat je sreča tako blizu nas, da moramo daleč odpotovati, da se tega zavemo.

(Rudi Kerševan)