Človek se rodi v tau

Človek se rodi v tau

09.07.2013 | Avtor: Čuang Ce
Zgodba v razmislek

Ribe se rodijo v vodi, človek se rodi v tau. Če ribe, rojene v vodi, poiščejo globoke sence potokov in jezer, zadostijo vsem svojim potrebam.
Če se človek, rojen v tau, potopi v globoko senco nedejavnosti, da bi pozabil nasilje in skrb, mu nič ne manjka, njegovo življenje je varno.

Nauk: "Vse, kar potrebujejo ribe, je, da se izgubijo v vodi. Vse, kar potrebuje človek, je, da se izgubi v tau."Ključne besede: Čuang Ce misli kratke zgodbe učitelji modrosti tao voda ribe nedejavnost modrost modre misli pozitivne misli razmišljanja Slikanica prinaša zgodbico o štirih Marsovčkih, ki se med počitnicami odpravijo na poučno in zabavno raziskovanje prostranega vesolja ...
Poučna naravoslovna slikanica mladim bralcem na preprost in razumljiv način predstavi planet Zemljo in njeno umeščenost v naš sončni sistem.
Sebastian Kneipp je bil utemeljitelj celostnega naravnega zdravljenja. Razvil je naravno obliko zdravilstva, ki vključuje zdrav način življenja, zdravo prehrano in zdravljenje z zdravilnimi rastlinami in vodo.
Vsi se dobro zavedamo, da je naša prehrana temelj našega telesnega zdravja. Zato je dobro vedeti, kako delujejo različna živila v naši notranjosti, na naše telo. Predvsem, kako nas živila resnično prehranjujejo.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Uspeli boste, če se nikoli ne boste predali. Ko vam je najtežje, poskusite še enkrat.

(Jeff Keller)