Misli, citati, izreki - Doreen Virtue

Misli, citati, izreki - Doreen Virtue

25.06.2013 | Avtor: Doreen Virtue

- "Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. Te značilnosti so bistvo čiste energije."

*

- "Vaše misli nadzorujejo in odrejajo vaše počutje in doživljanje ter vplivajo na različna energijska središča znotraj in okrog vašega telesa."

*

- "Angeli imajo na voljo neskončno veliko časa, energije in virov. V sveto čast jim je ponuditi takšno pomoč, ki vam bo prinesla spokoj. "

*

- "Kot vsak človek, ima tudi vsak angel svoje posebnosti."

*

- "Kadar vam angeli pomagajo na poklicni poti, delajo nadure. Le prosite jih in obvarovali vas bodo pred nezaželenimi telefonskimi klici in vas razbremenili nepotrebnih opravkov, ki vam kradejo čas."

*

- "Ko se odpravite na sprehod, se zgodi nekaj čarobnega. Vaš um se sprosti, napetost uplahne in v okolici opazite številne, poprej nevidne podrobnosti."

*

- "Sami lahko sprejemate življenjsko pomembne odločitve, ki bodo pripomogle k vašemu zdravju, sreči in miru."

*

- "Neskončna lepota je venomer v vas in okoli vas. Z njeno nepopisno močjo se lahko v vsakem hipu povežete in imate od nje veliko koristi."

*

- "Srčna vez z drugo osebo je ena največjih radosti življenja. Je dar pristne intimnosti, s katero sleherni med nami obdaruje drugega - to velja za vsako vrsto odnosa, najsi je ta družinski, prijateljski ali ljubezenski."

Doreen Virtue,  misli iz knjig >>> več lepih misli v knjigah o osebnosti rasti >> in lepih misli >>>  v knjigah o duhovnosti

*

- "Ko sonce zahaja, svet tone v navidezen mrak in hlad. In vendar so ob tej uri sončni žarki in barve najbolj vidne in opazne. Enako velja za vaše življenje: vsakič, ko so vaše misli videti mračne, luč, ki gori v vas in vaši okolici, zasveti močneje."

*

- "Če vsak dan storite kako prijazno dejanje, si dvignete energijo in se potopite v oblak hvaležnosti tistih, ki so bili deležni vaše prijaznosti."

*

- "Vaš notranji kompas vas nezmotljivo usmerja k izpolnitivi sanj in želja."

*

- "Ko se nad vas zgrnejo tegobe, je najkoristneje ohraniti pozitivno stališče. Sleherna, še tako neprijetna okoliščina skriva v sebi kak blagoslov, čeprav ga sprva ne uspete prepoznati."

*

- "Pozitivno razmišljanje sprošča telo, kar posledično pripomore k bolj jasnemu in iznajdljivejšemu razmišljanju v obdobju stiske."

*

- "Z vedrim pogledom na svet spodbujate druge in preprečite usihanje energije."

Doreen Virtue,  misli iz knjig >>> več lepih misli v knjigah o osebnosti rasti >> in lepih misli >>>  v knjigah o duhovnosti

Ključne besede: misli citati navedki izreki reki odlomki iz knjig Doreen Virtue ljubezen pripadnost ženska lepota svetloba motivacija čustva misli verzi lepa misel modrosti modre misli Zgodba o karieri, o modri babici in diamantih na dvorišču
Skupinica petih nezemljančkov iz Jupitrove lune Evropa bo najmlajše popeljala po prostranih širjavah Mlečne ceste, njihova zvezdna ladja pa jim bo pripovedovala zanimivosti o planetih in njihovih lunah.
Grenko sladka mikropoezija
Mavrični svet barv za otroke. Poučna otroška knjiga, ki otrokom predstavi barvne osnove in barve v naravi preko prikupne zgodbice o mavrici in malih šolarjih
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Uspeli boste, če se nikoli ne boste predali. Ko vam je najtežje, poskusite še enkrat.

(Jeff Keller)