Misli, citati, izreki - Doreen Virtue

Misli, citati, izreki - Doreen Virtue

25.06.2013 | Avtor: Doreen Virtue

- "Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. Te značilnosti so bistvo čiste energije."

*

- "Vaše misli nadzorujejo in odrejajo vaše počutje in doživljanje ter vplivajo na različna energijska središča znotraj in okrog vašega telesa."

*

- "Angeli imajo na voljo neskončno veliko časa, energije in virov. V sveto čast jim je ponuditi takšno pomoč, ki vam bo prinesla spokoj. "

*

- "Kot vsak človek, ima tudi vsak angel svoje posebnosti."

*

- "Kadar vam angeli pomagajo na poklicni poti, delajo nadure. Le prosite jih in obvarovali vas bodo pred nezaželenimi telefonskimi klici in vas razbremenili nepotrebnih opravkov, ki vam kradejo čas."

*

- "Ko se odpravite na sprehod, se zgodi nekaj čarobnega. Vaš um se sprosti, napetost uplahne in v okolici opazite številne, poprej nevidne podrobnosti."

*

- "Sami lahko sprejemate življenjsko pomembne odločitve, ki bodo pripomogle k vašemu zdravju, sreči in miru."

*

- "Neskončna lepota je venomer v vas in okoli vas. Z njeno nepopisno močjo se lahko v vsakem hipu povežete in imate od nje veliko koristi."

*

- "Srčna vez z drugo osebo je ena največjih radosti življenja. Je dar pristne intimnosti, s katero sleherni med nami obdaruje drugega - to velja za vsako vrsto odnosa, najsi je ta družinski, prijateljski ali ljubezenski."

Doreen Virtue,  misli iz knjig >>> več lepih misli v knjigah o osebnosti rasti >> in lepih misli >>>  v knjigah o duhovnosti

*

- "Ko sonce zahaja, svet tone v navidezen mrak in hlad. In vendar so ob tej uri sončni žarki in barve najbolj vidne in opazne. Enako velja za vaše življenje: vsakič, ko so vaše misli videti mračne, luč, ki gori v vas in vaši okolici, zasveti močneje."

*

- "Če vsak dan storite kako prijazno dejanje, si dvignete energijo in se potopite v oblak hvaležnosti tistih, ki so bili deležni vaše prijaznosti."

*

- "Vaš notranji kompas vas nezmotljivo usmerja k izpolnitivi sanj in želja."

*

- "Ko se nad vas zgrnejo tegobe, je najkoristneje ohraniti pozitivno stališče. Sleherna, še tako neprijetna okoliščina skriva v sebi kak blagoslov, čeprav ga sprva ne uspete prepoznati."

*

- "Pozitivno razmišljanje sprošča telo, kar posledično pripomore k bolj jasnemu in iznajdljivejšemu razmišljanju v obdobju stiske."

*

- "Z vedrim pogledom na svet spodbujate druge in preprečite usihanje energije."

Doreen Virtue,  misli iz knjig >>> več lepih misli v knjigah o osebnosti rasti >> in lepih misli >>>  v knjigah o duhovnosti

Ključne besede: misli citati navedki izreki reki odlomki iz knjig Doreen Virtue ljubezen pripadnost ženska lepota svetloba motivacija čustva misli verzi lepa misel modrosti modre misli Bzzzzzzzzzzzz … Ob sončnem vzhodu se je približevalo glasno brenčanje. To je bil čmrlj Brenčač, nenevaren leteči kosmatinček.
Čudoviti svet preprostih sladkih dobrot, tistih, ki so priljubljene danes in tistih, iz časov naših babic, na katere ste že malo pozabili ...
Slikanica o pomladnem prebujanju narave, o prvih cvetlicah in o vrnitvi ptic selivk.
Sebastian Kneipp je bil utemeljitelj celostnega naravnega zdravljenja. Razvil je naravno obliko zdravilstva, ki vključuje zdrav način življenja, zdravo prehrano in zdravljenje z zdravilnimi rastlinami in vodo.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Obstajajo knjige, ki so enake kemične sestave kot dinamit. Edina razlika je, da kos dinamita eksplodira enkrat, medtem ko knjiga eksplodira tisočkrat.

Jevgenij Zamjatin