Ali še obstajajo varne službe?

Ali še obstajajo varne službe?

08.07.2009 | Avtor: Žan Nekrep
"Vsi tisti, ki danes prejemate 1000 evrov plače, boste leta 2025 prejeli 480,8 evrov pokojnine ..."
Zavedati se je treba, da je v Ameriki največji delodajalec  Manpower. Večinoma se ukvarja z zaposlitvami za določen čas. Prav tako so strokovnjaki napovedali, da bodo v naslednjih desetih letih avtomatizacija, robotizacija in računalništvo odpravili več kot petdeset odstotkov vseh delovnih mest.

Slovenski inštitut za ekonomska raziskovanja je opravil leta 2006 raziskavo in ugotovil, da boste vsi tisti, ki danes prejemate 1000 evrov plače, leta 2025 prejeli 480,8 evrov pokojnine.  Sedaj se vprašajte ali boste s to pokojnino lahko leta 2025 spodobno živeli ?

Zavedati se morate, da bo takrat tudi inflacija in v vseh sledečih letih do leta 2025 bo inflacija denarju nižala vrednost.

Mnenja smo, da varno službo določa vaša stopnja nadomestljivosti. Bolj kot ste nenadomestljivi, večji kot ste strokovnjak na določenem področju, težje kot vas je zamenjati, bolj varni ste.

Varnost si torej določate sami.

Razkrito.com > http://www.razkrito.com/
Mnenja: Tudi vi lahko popestrite članek s svojimi komentarji, idejami, mnenji, razmišljanji ... na našem forumu. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne razprave, izmenjavi mnenj in odzivom na članke in druge prispevke v MavriČnem Mesečniku.

Prispevajte svoj komentar k članku
» Vpišite svoje mnenje, poklepetajte o tem članku na našem forumu » Preberite mnenja

Za izražanje mnenj se je potrebno registrirati oz. prijaviti na forum mavrica.net.

Ključne besede: Žan Nekrep služba varnost kariera zaposlitev izguba delovnega mesta podjetja priložnosti Kratek, jasen, uspešen načrt s pravili, pojasnili in predlogi - sugestijami za izboljšanje vašega življenja.
Tam daleč, v ledeno mrzlih krajih, kamor vroči sončni žarki nikoli ne posijejo, se razteza dežela sneženega moža
Otroška slikanica o drobni kresnički Siji
Ob tem, ko razmišljamo, navzven pošiljamo vibracije fine eterične snovi, ki je tako resnična, kot so vibracije, ki izražajo svetlobo, toploto, elektriko, magnetizem
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Ni boljšega časa, kot je sedanji.

(John Kalench)