Misli, citati, izreki - Louise L. Hay

Misli, citati, izreki - Louise L. Hay

04.07.2013 | Avtor: Louise L. Hay


Afirmacije

"Izbiram misli, ki mi prinašajo radost in mir." (Louise Hay)

"Sem v najboljših letih. Vsako leto je v nečem posebno in dragoceno, saj ga preživim le enkrat." (Louise Hay)

"Odkrito govorim v svojem imenu, saj sem prepričan(a) o lastni veljavi." (Louise Hay)

"Vsem ljudem moje preteklosti odpuščam za vse zaznane krivice, izpuščam jih z ljubeznijo." (Louise Hay)

"Moje zmožnosti so brezmejne." (Louise Hay)


O človeštvu

"Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad."  ( Louise L. Hay)


O ljubezni

"Danes se imejte raje, kakor ste se imeli včeraj. Ljubezen prija." ( Louise L. Hay)


O misli in razmišljanju

"Smelo si utrite novo pot z mislimi, ki jih mislite, in z besedami, ki jih izgovarjate."  ( Louise L. Hay)


O planetu Zemlja

"Mi vsi uporabljamo isti zrak, zemljo in vodo. Vsi smo povsem soodvisni drug od drugega."  ( Louise L. Hay)

"Svojo zemljo lahko zdravimo. Lahko pomagamo ustvarjati zdrav planet, na katerem lahko uspevamo ter veselo in mirno živimo. Toda tega ne bomo dosegli, dokler ne bomo ljubili sebe."  ( Louise L. Hay)
 
"Ko boste na svojem vrtu zagledali deževnika, takrat boste vedeli, da ste ustvarili okolje, ki podpira življenje."  ( Louise L. Hay)

"Zemlja človeštva ne rabi za preživetje. Preden smo prišli na ta planet, je šlo materi Zemlji kar dobro. Če je ne bomo ljubili, bomo izgubljeni."  (Louise L. Hay)

"Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad."  ( Louise L. Hay)


O prehrani

"Moja osnovna filozofija o hrani je takale: če raste, jo jej; če ne raste, je ne jej. Sadje, zelenjava, orehi, lešniki in žitarice rastejo. Slaščice in coca-cole ne rastejo."  ( Louise Hay)

"Smo to, kar mislimo in jemo."  ( Louise Hay)

"Življenje nam že ponuja vse, kar potrebujemo za prehrano in zdravje. Bolj  ko preprosto jemo, bolj smo zdravi."  ( Louise Hay)


O smehu

"Nasmehnite se vsakomur, ki ga boste danes srečali. Koristilo bo prav vsem." (Louise Hay)


O ženskah


"Čas je da ženske odstranimo ovire, ki smo si jih postavile. Iz sebe lahko naredimo veliko več kot smo kdaj koli sanjale."  ( Louise L. Hay)

"Me smo sodobne začetnice. Neverjetne priložnosti imamo za svoj razvoj in ustvarjanje enakosti med spoloma. Živeti hočemo polno in izboljšati življenje vseh žensk. Če nas življenje potiska proti novim ravnem samouresničevanja in svobode, mora imeti razlog za to. Odkriti moramo, kaj nas lahko nauči. Za življenje potrebujemo nove zemljevide.  Družba pluje po nezarisanih vodah. Komajda začenjamo razumeti, kaj vse lahko uresničimo. Zato zgrabite kompas in se pridružite. vsi se moramo še veliko naučiti in veliko dajati ...  "  ( Louise L. Hay)


O živalih in ljudeh

"Posvojite hišnega ljubljenčka, še bolje - dva. To je čudovit način dajanja in prejemanja brezpogojne ljubezni." -   Louise Hay,


O življenju

"Ko boste močnejši na enem področju, boste ugotovili, da so postala obvladljiva tudi druga. In naslednja stvar, ki jo boste opazili, je to, da iz sadike rastete v visoko, čudovito drevo, ki ima korenine zasidrane globoko v zemljo. Z drugimi besedami, uspevali boste v celovito, čudovito, skrivnostno in neprimerljivo stvar, imenovano ... ŽIVLJENJE!" - Louise Hay


Pozitivne misli

"Odobravanje in sprejemanje sebe je ključ do pozitivnih sprememb."  ( Louise L. Hay)

"Ko se resnično ljubimo, v našem življenju vse teče."  ( Louise L. Hay)Ključne besede: misli citati navedki Louise L. Hay  izreki reki odlomki iz knjig lepota o lepoti življenje bistvo življenja  osebnostna rast motivacija  misli vezi lepa misel modrosti modre misli pisatelji modre ženske Ta knjiga vam bo pokazala, kako biti v življenju srečnejši in kar je še pomembneje, kako izkoristiti to srečo, da bi postali uspešnejši.
Pravljica o nenavadnem prijateljstvu in preseganju omejitev ...
Osupljiva dejstva o eteričnem sevanju, magnetizmu, o miselnih formah in kako le te vplivajo na ljudi, o auričnih barvah, o psihični zaščiti...
Ob tem, ko razmišljamo, navzven pošiljamo vibracije fine eterične snovi, ki je tako resnična, kot so vibracije, ki izražajo svetlobo, toploto, elektriko, magnetizem
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Kakor človek v svojem srcu misli, tako je.

Genevieve Behrend