Misli, citati, izreki - William Walker Atkinson

Misli, citati, izreki - William Walker Atkinson

04.07.2013 | Avtor: William Walker Atkinson


Afirmacije

"Jaz lahko in jaz bom."  (William Walker Atkinson)
O delu

„Ne čakajte, da se bo nekaj premaknilo – pojdite in nekaj premaknite.“ (William Walker Atkinson)
 "Svetujem vam, da začnete delati tiste stvari, za katere čutite, da bi jih lahko storili, če se ne bi bali poskusiti. Lotite se prav teh stvari." (William Walker Atkinson)
O misli in razmišljanju

"Vaše misli so vaši vdani pomočniki ali tiranski gospodarji – kar jim dovoljujete. Vi imate besedo, izbira je vaša.«  (William Walker Atkinson)

"Ves čas pošiljamo navzven misli različnih jakosti, glede na katere tudi prejemamo rezultate."   (William Walker Atkinson)

"Ob tem, ko razmišljamo, navzven pošiljamo vibracije fine eterične snovi, ki je tako resnična, kot so vibracije, ki izražajo svetlobo, toploto, elektriko, magnetizem. Čeprav z našimi petimi čuti teh vibracij ne zaznamo, to ni dokaz, da ne obstajajo."  (William Walker Atkinson)

O močni volji

"Namera je tisto, kar naredi človeka. Ne slaboten namen, ampak surova odločitev, ne nezanesljiv cilj - ampak tista močna neutrudna volja, ki premaga težave in nevarnost."  (William Walker Atkinson)

 

O odločitvi

"Kar morate narediti, je, da pridete do točke, ko se odločite, da boste to storili. Resnična preizkušnja je - odločitev."
(William Walker Atkinson)


O premagovanju ovir

"Nihče ni mrtev, dokler njegovo srce ne preneha delovati - in nikomur ne spodleti tako dolgo, dokler je v njem še ena sama sled bojevitosti." (William Walker Atkinson)


O razumevanju

„En posameznik, ki je ločen od vseh drugih oseb, lahko v smereh zunanje aktivnosti opravi le malo ali nič. Z drugimi mora tvoriti kombinacije, razporeditve, harmonijo in soglasja; in uporabljati pravo okolje in stvari; in pritegniti k sebi druge, s katerimi mora sestaviti kombinacije, zato da bi se opravile stvari.“ (William Walker Atkinson)

 

O strahu

"Tako kot želja pritegne stvari k posamezniku, ki si jih naslika v umu kot želeno stvar, tako mu bo strah pritegnil stvari, ki si jih je naslikal kot predmete strahu."( William Walker Atkinson)


O uspehu

"Vsak človek si mora ustvariti svojo lastno Usodo, in ni je moči, ne zgoraj, ne spodaj, ki bi to naredila zanj, če si je sam noče ustvariti." - William Walker Atkinson

"Razumen človek je tisti, ki pogumno stopa naravnost dalje, ki polaga stopala odločno in samozavestno predse, čeprav ne more videti nadaljevanja poti." - William Walker Atkinson


O zadovoljstvu

"Dodajte malo življenja v svoje delo - v svoja zadovoljstva - v sebe samega. Prenehajte delati stvari le na pol in začnite se zanimati za to, kar govorite in mislite." - William Walker Atkinson

"Presenetljivo, koliko zadovoljstva najdemo v povsem vsakdanjih stvareh, če se le prebudimo." - William Walker Atkinson


O zakonu privlačnosti

"Človek sam ustvarja zunanje okoliščine, čeprav druge krivi za to, kar se dogaja."  (William Walker Atkinson)

- "Ne le da naši miselni valovi vplivajo na nas in druge, temveč imajo tudi moč privlačnosti, s katero k nam pritegnejo misli drugih, stvari, okoliščine, ljudi ..."   (William Walker Atkinson)

„Osebe, stvari in okolja pridejo k posamezniku - in on k njim - iz enega razloga, zaradi mogočnega Zakona privlačnosti." - William Walker Atkinson

O zmagi

"Nihče ni mrtev, dokler njegovo srce ne preneha delovati - in nikomur ne spodleti tako dolgo, dokler je v njem še ena sama sled bojevitosti." -William Walker Atkinson

Pozitivna misel

"Pozitivna misel je najmočnejša sadika in bo sčasoma izpodrinila negativno z odtegovanjem hranila, ki jo slednja potrebuje za svoj obstoj."  (William Walker Atkinson)


Ključne besede: misli citati navedki William Walker Atkinson  izreki reki odlomki iz knjig lepota o lepoti življenje bistvo življenja  osebnostna rast motivacija  misli vezi lepa misel modrosti modre misli pisatelji zakon privlačnosti magnetizem misli Slikanica Ko pride pomlad je oda temu letnemu času. Pomlad je čas prebujenja in veselja.
Po dolgi zimi je v mestece na robu hriba prišla pomlad. Prinesla jo je gospa Pomlad, ena od štirih sester, ki vsako leto obiščejo to mestece.
Bzzzzzzzzzzzz … Ob sončnem vzhodu se je približevalo glasno brenčanje. To je bil čmrlj Brenčač, nenevaren leteči kosmatinček.
Tam daleč, v ledeno mrzlih krajih, kamor vroči sončni žarki nikoli ne posijejo, se razteza dežela sneženega moža
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Skoraj vsi izjemni dosežki so bili doseženi potem, ko je že bilo "povsem" dokazano, da jih je nemogoče izvesti.

(Orison Swett Marden)