Rast življenja

Rast življenja

20.04.2018 | Avtor: Wallace Delois Wattles


Znebite se zadnjih ostankov stare miselnosti, da obstaja božanstvo, katerega volja je, da ste revni ali katerega namen je, da vas obdrži v revščini.

Inteligentna gmota, ki je vse in ki je v vsem, ki živi v vsem in živi v vas, je trdoživa gmota. Glede na to, da je zavestno živa snov, ima gotovo naravno in prirojeno željo vsake žive inteligence, da bi življenje pomnožila. Vsaka živa stvar nenehno teži k razraščanju svojega življenja, kajti življenje, zaradi dejstva samega da živi, teži k temu, da bi raslo.

Seme, ki pade na tla, začne takoj delovati in med svojim življenjem proizvede sto novih semen; življenje se med svojim obstojem pomnoži. Postaja več za vse večne čase. Mora tako ravnati, če hoče še naprej obstajati.

Tudi inteligenca čuti potrebo po nenehni rasti. Vsaka naša misel poraja potrebo po naslednji misli; zavest se nenehno širi. Vsako dejstvo, ki se ga naučimo, nas vodi k učenju novega dejstva; znanje se nenehno širi. Vsaka sposobnost, ki jo negujemo, porodi v naših glavah željo, da bi si pridobili še eno sposobnost; podrejeni smo klicu življenja, stremimo k samoizražanju, ki nas priganja, da bi vedeli več, naredili več in bili več.


Več o tem (se nadaljuje) v knjigi > Finančni uspeh - Izkoristite moč kreativnega mišljenja / Wallace Delois Wattles

Priporočljivo branje >>> Samooskrbni organski vrtKljučne besede: Wallace Delois Wattles rast življenja blaginja revščina inteligenca modrosti uspeh rast zlata pravila osebnostna rast finančni uspeh  Modrin je letal preko zelenega travnika. Iskal je prav posebno rastlino. Taval je daleč naokoli, pa je ni našel.
Če imate smisel za oblikovanje, željo po 3D modeliranju in animiranju, potem si le vzemite čas in prelistajte knjigo. Gotovo boste našli nasvete, prikaz dela in še kaj, kar vam bo pomagalo vstopiti v 3D svet ...
Spoznavanje velikih in malih tiskanih črk slovenske abecede skozi igrivo opazovanje in prepoznavanje žuželk
Tudi majhen podlesek, nič večji od miške, lahko doseže nemogoče ...
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Vselej se trudite izboljšati se in izboljšal se bo tudi svet okoli vas. Že danes sprejmite izziv življenja!

(Colin Turner)