Španski vetrci

Španski vetrci

01.02.2014 | Avtor: Več avtorjev, povzetek: Kresnik

Sestavine:

3 beljaki

100 g sladkorja

 

Priprava

Beljake stepamo v trd sneg. Med stepanjem postopoma dodajamo sladkor. Beljake stepamo toliko časa, da se sladkor stopi in je sneg trd. Pekač namažemo ali obložimo s peki papirjem. Vzamemo brizgalno vrečko. Če le-te nimamo, potem vzamemo navadno vrečko za hranjenje manjših živil, ki ji odrežemo na cikcak oz. odgriznemo zgornji manjši košček roba. Sneg damo v vrečko in nabrizgamo na pekač, kot oreh velike kupčke. Pekač damo v pečico, ki smo jo med pripravo ogreli na 50°C. Vetrce sušimo v pečici približno 5 ur, oziroma toliko časa da se popolnoma posušijo in postanejo trdi.


>> Več slastnih receptov okusnih sladic >>> Sladice


Ključne besede: Španski vetrci poljubčki sladice  Kakšna je navidezno misteriozna skrivnost, po kateri se motna življenjska snov preoblikuje v dragoceno kovino?
Kratek, jasen, uspešen načrt s pravili, pojasnili in predlogi - sugestijami za izboljšanje vašega življenja.
Vsi se dobro zavedamo, da je naša prehrana temelj našega telesnega zdravja. Zato je dobro vedeti, kako delujejo različna živila v naši notranjosti, na naše telo. Predvsem, kako nas živila resnično prehranjujejo.
Skupinica petih nezemljančkov iz Jupitrove lune Evropa bo najmlajše popeljala po prostranih širjavah Mlečne ceste, njihova zvezdna ladja pa jim bo pripovedovala zanimivosti o planetih in njihovih lunah.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Začenjamo videti, da denar ni najpomembnejši. Resničnih vrednot ne moremo ne kupiti ne prodati.

John Burroughs