Misli, citati, izreki - Julia Doria

Misli, citati, izreki - Julia Doria

02.07.2013 | Avtor: Julia Doria


O barvah

"Posamezne razvojne stopnje kulture imajo različen barvni izraz, tako kot imajo ljudje z določenih zemljepisnih območij in posamezniki značilna nagnjenja do nekaterih barv. Naši okusi, naša zaznavanja in pristopi do uporabe oz. do »(ne)sprejemljivosti« določene barve, se razlikujejo v specifičnih življenjskih situacijah." (Julia Doria)

"Barve naše vsakdanje. Brez njih bi bilo življenje enolično, pusto – da, brezbarvno." (Julia Doria)


O napaki

"Napakica tu ali tam že mora biti, da se popolnost ne naje sama sebe in ker je poznano že od nekdaj, da asimetrija doda lepoti nov čar in nove priložnosti." (Julia Doria)


O planetu Zemlja

"Vse, od najmanjše travice, najmanjšega žužka do najmogočnejšega drevesa, je povezano z ljudstvi tega Planeta in materjo Zemljo, njenimi vetrovi, ognji in vodami." (Julia Doria)


O premagovanju ovir

"Kadar se zate zapro vrata v mračen, negostoljuben svet, se ti gostoljubno odpro druga." (Julia Doria)

"Tudi ujetništva se privadiš." (Julia Doria)

"Življenje je in bo radodarno širilo svoje neizmerne darove obilja vsem, ki jih znajo sprejeti." (Julia Doria)


O sreči

"Sreča se je prelivala po pokrajini in kdor je prišel mimo je začutil, da je to prav poseben kraj." (Julia Doria)

 

O življenju

"Na ruševinah preteklosti se dviga nov svet. Divjanje življenja gre v pravo smer. Nazaj ni več poti."

"Tudi nežen cvet se mora prebiti iz blata, iz temne, trde prsti in zrasti proti svetlobi. Iz teme in težavnih razmer se razvije v novo rastlino, v nov cvet."

"V problemih, s katerimi se soočamo v našem življenju, tlijo rešitve in nove poti do naših ciljev."

"Edina možnost življenja v naravi je rast, s krajšimi obdobji počitka. Če ščasoma zrastemo kot rodovitno drevo, so naša dejanja, rezultati naše rasti, lahko rečemo tudi plodovi, nam in drugim v veselje."

"Naši dnevi so le nekoliko daljši kot list, ki spomladi ozeleni in jeseni porumeni in oveni. Pa vendar ne štejejo dnevi, ki smo jih živeli ampak globina. Pomembno je, kako smo živeli, ljubili in koliko src smo se dotaknili."


Ključne besede: citati navedki obilje blaginja  pozitivne misli afirmacije lepe misli misli citati  o življenju  misli verzi optimizem Julia Doria premagovanje ovir življenje o žvljenju Skozi knjigo se bomo sprehodili skozi značilnosti pisanja kode HTML, oblikovanja spletnih strani s pomočjo kode CSS kot se tudi posvetili primerom, ki nam bodo služili za izhodišče pri prikazu rešitev.
Slikanica o prijateljstvu in radodarnosti ...
Zgodba o karieri, o modri babici in diamantih na dvorišču
Ob tem, ko razmišljamo, navzven pošiljamo vibracije fine eterične snovi, ki je tako resnična, kot so vibracije, ki izražajo svetlobo, toploto, elektriko, magnetizem
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Ta, ki si želi vrtnico, mora spoštovati njen trn.

Andre Gide