Osvoboditi štiri roke

Osvoboditi štiri roke

18.02.2017 | Avtor: Mijamoto Musaši

»Osvoboditi štiri roke« pomeni, da morate v primeru, ko sta si z nasprotnikom enakovredna v duhu in je med vama prišlo do zastoja ter ni mogoče doseči nobenega napredka, vedeti, kdaj morate odstopiti od tega, kar ste nameravali storiti in zmagati z nečim novim.

V Heiho, ki se nanaša na veliko število ljudi, je prvo, kar morate storiti v primeru nastopa štiriročnega zastoja in brezizhodnega položaja – kjer odločitev ni možna in so izgube velike -, da hitro zavržete predhodni načrt in si izmislite nekaj, česar nasprotniki niti ne slutijo.

V Heiho, ki se nanaša tudi na dvoboj, morate v zgoraj opisanem položaju nujno spremeniti svoje namene, spoznati nasprotnika in zmago doseči s pomočjo drugih uporabnih načinov. Naučite se o tem modro presojati.

Več branja v knjigah o osebnostni rasti 


Ključne besede: borilne veščine umetnost vojskovanja dvoboj bitke mečevanje obramba pot heiho poslovne strategije či knjiga petih prstanov Kratek, jasen, uspešen načrt s pravili, pojasnili in predlogi - sugestijami za izboljšanje vašega življenja.
Ta izjemna knjiga vsebuje 23 nadvse navdihujočih poglavij, ki bralca motivirajo in vzpodbujajo k finančni svobodi
Po zimi mora vedno priti pomlad, zato jo stržek (najmanjši evropski ptiček) glasno prikliče, skupaj z zvončkom ...
Vsi se dobro zavedamo, da je naša prehrana temelj našega telesnega zdravja. Zato je dobro vedeti, kako delujejo različna živila v naši notranjosti, na naše telo. Predvsem, kako nas živila resnično prehranjujejo.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Ne bojim se neviht, kajti med nevihtami se učim krmariti svojo ladjo.

Louisa May Alcott