Umetnost dobrega počutja 10. del

Umetnost dobrega počutja 10. del

15.02.2014 | Avtor: Wallace Delois Wattles


Ljudje, ki so bili ozdravljeni z odmerki bodisi alopata ali homeopata, so bili v resnici tudi ozdravljeni zaradi razmišljanja na določen način; ne obstaja zdravilo, ki ima v sebi moč ozdraviti bolezen. Ljudje, ki so jih ozdravile molitve in afirmacije so bili prav tako ozdravljeni zaradi razmišljanja na Določen Način; v nizih besed ni nobene zdravilne moči. Vsi bolni, ki so bili ozdravljeni v kakršnemkoli sistemu, so mislili na določen način; in majhen pregled nam bo pokazal kakšen je ta način.


Dve najpomembnejši/bistveni stvari Poti sta Vera in Osebna aplikacija vere.

Ljudje, ki so se dotaknili svetnikovih kosti, so bili verni, in njihova vera je bila tako velika, da so v trenutku, ko so se dotaknili posmrtnih ostankov, pretrgali/prekinili vse duševne odnose z boleznijo in se duševno poenotili z zdravjem.

To spremembo uma je spremljal intenziven predani občutek, ki je prodrl v najgloblje vdolbine njihovih duš, in tako prebudil k močnemu delovanju Princip Zdravja. Trdili so, da so bili ozdravljeni z vero, in v polni veri so prenehali misliti na povezavo sebe z boleznijo, ter mislili le na povezavo sebe z zdravjem.

To sta dve bistvi za razmišljanje na Določen Način, ki vam bosta pomagali; prvo, verujte v zdravje in drugo, prekinite vse duševne povezave z boleznijo in vstopite v duševni odnos z zdravjem.

To kar storimo zase duševno, postanemo fizično, in s tem, s čimer se združimo/poenotimo duševno, postanemo združeni tudi fizično. Če vas vaše misli vedno povezujejo z boleznijo, potem vaše misli postanejo določene/fiksne moči, ki v vas povzročijo bolezen. In če se vaše misli vedno povezujejo z zdravjem, potem vaše misli postanejo fiksna moč, ki deluje tako, da se dobro počutite.

V primerih ljudi, ki jih ozdravi medicina, je rezultat pridobljen na enak način. Zavedno ali nezavedno so imeli dovolj vere v uporabljena sredstva, da so prekinili duševne povezave z boleznijo in vstopili v mentalno povezavo z zdravjem.

Verovanje je lahko nezavedno. Mogoče je, da imamo podzavestno vero v stvari, kot je medicina; in ta podzavestna vera je lahko kar zadostna da pospeši Vrelec Zdravja k konstruktivnem delovanju. Mnogi, ki imajo vsaj malo zavedne vere, so ozdravljeni na takšen način, medtem ko mnogo tistih, ki imajo veliko vero v uporabljena sredstva, ni ozdravljenih, ker ne naredijo osebne aplikacije, na same sebe. Njihova vera je splošna, ni pa omejena na njihove določene primere.

V Umetnosti dobrega počutja moramo upoštevati dve glavni točki: prvo, kako misliti z vero, in, drugo, kako uporabiti misli na same sebe, da s tem pospešimo Vrelec Zdravja k konstruktivni aktivnosti.

Začeli bomo z učenjem »Kaj Misliti«. Se nadaljuje …

Wallace Delois Wattles je tudi  avtor  knjige >  Izkoristite moč kreativnega mišljenja - Finančni uspeh

Priporočljivo branje >>> Samooskrbni organski vrt

Preberite si tudi knjige o vzgoji rastlin >>> Knjige o vrtu in vrtnarjenju


(Članek predstavlja stališča avtorja in ne uredništva.)
Ključne besede: umetnost dobrega počutja osebnostna rast zdravje vitalnos,t samopomoč zgodba Wallace Delois Wattles misli razmišljanje   Psička Pia se zelo rada sprehaja po gozdu. Poleg gozdnih živalic se med visokimi drevesi skriva nekaj, kar naravnost obožuje: sočni gozdni sadeži!
Čudoviti svet preprostih sladkih dobrot, tistih, ki so priljubljene danes in tistih, iz časov naših babic, na katere ste že malo pozabili ...
Tudi majhen podlesek, nič večji od miške, lahko doseže nemogoče ...
Pravljica o puhastem medvedku, beli zimi in božični skrivnosti ...
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Amo, ergo sum. Ljubim, torej sem.

Jože Urbanija