Umetnost dobrega počutja 10. del

Umetnost dobrega počutja 10. del

15.02.2014 | Avtor: Wallace Delois Wattles


Ljudje, ki so bili ozdravljeni z odmerki bodisi alopata ali homeopata, so bili v resnici tudi ozdravljeni zaradi razmišljanja na določen način; ne obstaja zdravilo, ki ima v sebi moč ozdraviti bolezen. Ljudje, ki so jih ozdravile molitve in afirmacije so bili prav tako ozdravljeni zaradi razmišljanja na Določen Način; v nizih besed ni nobene zdravilne moči. Vsi bolni, ki so bili ozdravljeni v kakršnemkoli sistemu, so mislili na določen način; in majhen pregled nam bo pokazal kakšen je ta način.


Dve najpomembnejši/bistveni stvari Poti sta Vera in Osebna aplikacija vere.

Ljudje, ki so se dotaknili svetnikovih kosti, so bili verni, in njihova vera je bila tako velika, da so v trenutku, ko so se dotaknili posmrtnih ostankov, pretrgali/prekinili vse duševne odnose z boleznijo in se duševno poenotili z zdravjem.

To spremembo uma je spremljal intenziven predani občutek, ki je prodrl v najgloblje vdolbine njihovih duš, in tako prebudil k močnemu delovanju Princip Zdravja. Trdili so, da so bili ozdravljeni z vero, in v polni veri so prenehali misliti na povezavo sebe z boleznijo, ter mislili le na povezavo sebe z zdravjem.

To sta dve bistvi za razmišljanje na Določen Način, ki vam bosta pomagali; prvo, verujte v zdravje in drugo, prekinite vse duševne povezave z boleznijo in vstopite v duševni odnos z zdravjem.

To kar storimo zase duševno, postanemo fizično, in s tem, s čimer se združimo/poenotimo duševno, postanemo združeni tudi fizično. Če vas vaše misli vedno povezujejo z boleznijo, potem vaše misli postanejo določene/fiksne moči, ki v vas povzročijo bolezen. In če se vaše misli vedno povezujejo z zdravjem, potem vaše misli postanejo fiksna moč, ki deluje tako, da se dobro počutite.

V primerih ljudi, ki jih ozdravi medicina, je rezultat pridobljen na enak način. Zavedno ali nezavedno so imeli dovolj vere v uporabljena sredstva, da so prekinili duševne povezave z boleznijo in vstopili v mentalno povezavo z zdravjem.

Verovanje je lahko nezavedno. Mogoče je, da imamo podzavestno vero v stvari, kot je medicina; in ta podzavestna vera je lahko kar zadostna da pospeši Vrelec Zdravja k konstruktivnem delovanju. Mnogi, ki imajo vsaj malo zavedne vere, so ozdravljeni na takšen način, medtem ko mnogo tistih, ki imajo veliko vero v uporabljena sredstva, ni ozdravljenih, ker ne naredijo osebne aplikacije, na same sebe. Njihova vera je splošna, ni pa omejena na njihove določene primere.

V Umetnosti dobrega počutja moramo upoštevati dve glavni točki: prvo, kako misliti z vero, in, drugo, kako uporabiti misli na same sebe, da s tem pospešimo Vrelec Zdravja k konstruktivni aktivnosti.

Začeli bomo z učenjem »Kaj Misliti«. Se nadaljuje …

Wallace Delois Wattles je tudi  avtor  knjige >  Izkoristite moč kreativnega mišljenja - Finančni uspeh

Priporočljivo branje >>> Samooskrbni organski vrt

Preberite si tudi knjige o vzgoji rastlin >>> Knjige o vrtu in vrtnarjenju


(Članek predstavlja stališča avtorja in ne uredništva.)
Ključne besede: umetnost dobrega počutja osebnostna rast zdravje vitalnos,t samopomoč zgodba Wallace Delois Wattles misli razmišljanje   Poučna zgodba o prijateljstvu med deklico in kitom.Pravega prijatelja spoznaš v nesreči.
2 knjigi: 1. Kneippova domača lekarna, avtor Sebastian Kneipp & 2. Prehrana in zdravje, avtor Rudolf Steiner
Igrive, vzpodbudne in prijazne pesmice spremljajo tople, domiselne, izvirne ilustracije.
Zgodba o karieri, o modri babici in diamantih na dvorišču
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
"Če vas nekdo izziva, vedno poskušajte izziv sprejeti."

Donald J. Trump