Umetnost dobrega počutja 3. del

Umetnost dobrega počutja 3. del

27.05.2013 | Avtor: Wallace Delois Wattles
"Vera / misel, osebno aplicirana, zdravi."
Moč, ki zdravi, je znotraj pacienta samega. Ali bo aktivna ali ne ni odvisno od fizičnih ali duševnih sredstev, ki se uporabijo, temveč je aktivnost odvisna od tega, kako bolnik razmišlja o teh sredstvih. Kot je učil Kristus, obstaja univerzalen princip življenja – velika duhovna zdravilna moč – in v vsakem človeku obstaja vrelec zdravja, ki je povezan s to zdravilno močjo. Ta je lahko speča ali aktivna, glede na to kako bolnik razmišlja/misli. Vedno jo lahko spodbudi k aktivnosti z mislijo na določen način.

 

Vaša ozdravitev ni odvisna od vaše osvojitve določenega načina/sistema, ali odkritja nekega zdravila. Ljudje z identičnimi težavami vašim, so bili ozdravljeni na vse mogoče načine z vsemi možnimi zdravili. Ni odvisno od poklica, razen pri tistih, ki delajo med strupenimi pogoji; ljudje so dobro v vseh poslih in poklicih. Vaša ozdravitev je odvisna o tega, da začnete misliti – in delovati – na določen način.

Način, kako človek razmišlja o stvareh je določen s tem, kaj verjame o teh stvareh. Njegove misli so določene z njegovim verovanjem, in rezultati so odvisni od tega kako vero osebno aplicira. Če nekdo verjame v učinkovitost medicine, in to verovanje zna aplicirati nase, bo ta medicina zagotovo sprožila njegovo ozdravitev. Vendar, kljub temu, da je njegova vera (v medicino) velika, ne bo ozdravljen, če te vere ne bo apliciral nase.

Mnogo bolnih ljudi ima vero v druge, noben pa v sebe. Torej, če verjame v metodo diete, in jo lahko osebno aplicira to vero, ga bo tudi ozdravila. In če verjame v molitve in afirmacije in osebno aplicira to vero, ga bodo molitve in afirmacije ozdravile.

Vera, osebno aplicirana, zdravi. In ni pomembno kako velika je vera in kako vztrajna je misel, zdravljenje se ne bo sprožilo brez osebne aplikacije. Znanost dobrega počutja, torej, vključuje dve polji misli in dejanje/delovanje/učinek.

 Da bi se dobro počutili ni dovolj, da človek le misli na določen način. Svoje misli mora usmeriti nase, in jih izraziti preko vidnega/zunanjega življenja, tako da deluje v skladu s svojimi mislimi.

 

Se nadaljuje … Umetnost dobrega počutja 4. del

 


Wallace Delois Wattles je tudi  avtor  knjige >  Izkoristite moč kreativnega mišljenja - Finančni uspeh

        Več o zdravem načinu življenja, priporočeno branje > Knjige o zdravju in vitalnosti 

 


Ključne besede: umetnost dobrega počutja osebnostna rast zdravje vitalnost samopomoč zgodba Wallace Delois Wattles misli razmišljanje  Ta knjiga vam bo pokazala, kako biti v življenju srečnejši in kar je še pomembneje, kako izkoristiti to srečo, da bi postali uspešnejši.
Po zimi mora vedno priti pomlad, zato jo stržek (najmanjši evropski ptiček) glasno prikliče, skupaj z zvončkom ...
Kdo bi vedel, kje vse se skrivajo povodni možje, a prelepe, divje in skrivnostne slovenske reke so prav gotovo njihov dom ...
Ta izjemna knjiga vsebuje 23 nadvse navdihujočih poglavij, ki bralca motivirajo in vzpodbujajo k finančni svobodi
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Kakor človek v svojem srcu misli, tako je.

Genevieve Behrend