Umetnost dobrega počutja 5. del

Umetnost dobrega počutja 5. del

01.07.2013 | Avtor: Wallace Delois Wattles
Neprostovoljne funkcije so pod vplivom Vrelca zdravja v človeku, in so izvršene na popolnoma zdrav način, če človek misli na določen način. Prostovoljne življenjske funkcije so prehranjevanje, pitje, dihanje, in spanje. Te, popolnoma ali deloma, so pod direktivo človekovega zavednega mišljenja, in lahko jih izvršuje na popolnoma zdrav način, če tako želi. Če jih ne izvršuje na zdrav način, se ne more dolgo dobro počutiti.

Vidimo torej, če človek misli na določen način, in je, pije, diha in spi na ustrezen/skladen način, se bo počutil dobro.


Neprostovoljne življenjske funkcije človekovega življenja so pod direktnim nadzorom Vrelca zdravja, in dokler človek razmišlja na popolnoma zdrav način, se te funkcije izvršujejo popolno, kajti delovanje vrelca Zdravja je večinoma narekovano s človekovim zavednim mišljenjem, ki vpliva na njegove podzavestne misli.

Človek je miselni center, zmožen ustvarjati misli, in če ne ve vsega, dela napake in razmišlja o pomotah/ zmotah/napakah. Če ne ve vsega, verjame v to, da so stvari, ki niso resnične, resnične. V svojih mislih ustvarja idejo o bolezenskih in nenavadnih delovanjih in stanjih, in tako zapelje/popači/izpridi delovanje vrelca Zdravja, kar povzroči bolezenska in nenavadna delovanja in stanja v njegovem lastnem telesu.

V izvirni snovi obstajajo izključno misli o popolnem delovanju, popolni in zdravi funkciji, dovršenem življenju. Bog ne razmišlja o boleznih ali nepopolnosti. Ljudje pa so v neštetih letih razmišljali o boleznih, neobičajnosti, starosti in smrti. In izkrivljeno delovanje, ki izhaja iz teh misli je postalo del dediščine človeške rase. Naši predniki so, skozi mnogo generacij, posedovali ideje o nepopolnosti človeške oblike in delovanja, in življenje pričnemo s kolektivnimi podzavestnimi vtisi nepopolnosti in bolezni.
To ni naravno, ni del načrta narave.
Namen narave, ne mora biti nič drugega kot popolnost življenja. To lahko vidimo iz narave življenja. Narava življenja je tista, ki se neprenehoma  pomika proti popolnejšemu življenju; napredek je neizogiben rezultat dejanja življenja. Rast je vedno rezultat aktivnega življenja; karkoli živi, mora živeti bolj in bolj.
Seme, ki leži v kašči/žitnici, vsebuje življenje, vendar ne živi. Dajte ga v zemljo, in postalo bo aktivno, in naenkrat si bo pričelo zbirati iz okolja snov, in zgradilo rastlinsko obliko. Ratslina bo doživela takšno rast, da bo ustvarila glavo semena, ki bo vsebovala 30, 60 ali 100 semen, vsako bo imelo toliko življenja kot prvo.

Življenje, s tem ko ga živimo, raste.Se nadaljuje … Umetnost dobrega počutja 6. del

 


Wallace Delois Wattles je tudi  avtor  knjige >  Izkoristite moč kreativnega mišljenja - Finančni uspeh

       Več o zdravem načinu življenja, priporočeno branje > Knjige o zdravju in vitalnosti 


Ključne besede: umetnost dobrega počutja osebnostna rast zdravje vitalnost samopomoč zgodba Wallace Delois Wattles misli razmišljanje  Slikanica prinaša zgodbico o štirih Marsovčkih, ki se med počitnicami odpravijo na poučno in zabavno raziskovanje prostranega vesolja ...
Čudoviti svet preprostih sladkih dobrot, tistih, ki so priljubljene danes in tistih, iz časov naših babic, na katere ste že malo pozabili ...
Kakšna je navidezno misteriozna skrivnost, po kateri se motna življenjska snov preoblikuje v dragoceno kovino?
Otroška igrivost in nagajivost sta skoraj brezmejni. In o tem pripoveduje ta slikanica.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Razmišljajte o sebi kot o zmagovalcu in storite tisto, česar se bojite.

(Jeff Keller)