« prva  « nazaj  1 2 3 [4] 5 6 7   naprej »  zadnja »
Vseh člankov v kategoriji Marketing & Finance: 83
Deluj sedaj! Ni boljšega časa, kot je sedanji

Deluj sedaj! Ni boljšega časa, kot je sedanji

22.10.2021 | Avtor: Wallace Delois Wattles

Če deluješ v nekem poslu in občutiš, da ni pravi zate, ne čakaj, da boš prišel v pravi posel, preden začneš delovati. Ne izgubi poguma niti ne sedi ali objokuj zato, ker si v napačnem okolju. Nobena oseba ni bila nikdar v tako napačnem okolju, da ne bi mogla najti pravega okolja zase in nobena oseba ni bila nikdar tako vpletena v nepravi posel, da ne bi mogla preiti v pravi posel.

Predstavitev knjige: Finančni uspeh

Predstavitev knjige: Finančni uspeh

11.01.2011 | Avtor: Wallace Delois Wattles

Pravica posameznika do življenja pomeni pravico imeti prosto in neomejeno možnost uporabe vseh stvari, ki bi bile potrebne za njegov polni mentalni, spiritualni in telesni razvoj - z drugimi besedami, njegovo pravico biti bogat.

Zakaj morate raziskovati?

Zakaj morate raziskovati?

24.12.2010 | Avtor: Charles Rubin

Največja in najuspešnejša podjetja nenehno raziskujejo, kar jim pomaga pri oceni položaja na trgu, načrtovanja bodočih izdelkov in storitev in izkoriščanju novih trendov, preden to stori kdo drug. Raziskave morajo postati reden del vaše marketinške orožarne. Pomagale vam bodo razumeti razmere na trgu, davčne predpise ...

Žrtvovanje

Žrtvovanje

22.09.2010 | Avtor: dr. Jože Ramovš

Vsa vrhunska kultura je do današnjega dne bolj sad žrtvovanja kakor pa sad donosno plačanih projektov. Vsak človek lahko pusti svet za sabo nekoliko bolj kultiviran, kakor bi bil, ko bi ne bil živel; za to se vam je na vašem mestu vredno malo žrtvovati.

Osvoboditi štiri roke

Osvoboditi štiri roke

18.02.2017 | Avtor: Mijamoto Musaši

»Osvoboditi štiri roke« pomeni, da morate v primeru, ko sta si z nasprotnikom enakovredna v duhu in je med vama prišlo do zastoja ter ni mogoče doseči nobenega napredka, vedeti, kdaj morate odstopiti od tega, kar ste nameravali storiti in zmagati z nečim novim.

Definicija in temelji čustvene inteligence

Definicija in temelji čustvene inteligence

17.08.2017 | Avtor: Hendrie Weisinger

Čustvena inteligenca je preprosto povedano inteligentna uporaba čustev. Svoja čustva namerno uporabljamo tako, da nam pomagajo k takšnemu vedenju in mišljenju, ki nam je v korist.

Izkoristi dan

Izkoristi dan

08.08.2017 | Avtor: Donald G. Krause

Bliskovita zmaga je namen konkurenčne dejavnosti. Najpomembnejši dejavnik uspešnosti pri konkurenčnem boju je hitrost. Če hočete zmagati, izvajajte stvari enostavno, kadar koli je to možno. Enostavne metode so učinkovite in poceni.

Napor

Napor

03.11.2013 | Avtor: dr. Jože Ramovš

Vsakdanjih naporov mora biti človek vajen z njimi mora računati, tako kakor računa z utrujenostjo in s spanjem, sprostitvijo, z razvedrilom, prehranjevanjem in podobnimi "nenapornimi" dejavnostmi, ki so obenem "domače zdravilo" za utrujenega človeka po napornem delu.

Ne morete preceniti nepomembnosti skorajda vsega

Ne morete preceniti nepomembnosti skorajda vsega

08.08.2017 | Avtor: John C. Maxwell

Ne morete preceniti nepomembnosti skorajda vsega, to načelo imam zelo rad. Čeprav gre za pretiravanje, je treba povedati naslednje: William James je dejal, da je srčika modrosti »umetnost vedenja, kaj spregledati.« Nepomembni, povsem zemeljski problemi nam jemljejo preveč časa. Premnogi živijo za napačne stvari.

Uspeh

Uspeh

02.02.2014 | Avtor: dr. Jože Ramovš

Uspeh je dosežen namen vsakega telesnega, duševnega, duhovnega, medčloveškega, kulturnega ali bivanjskega prizadevanja. Če je bil namen zastavljen smiselno, je človek s slehernim uspehom nekoliko bolj uresničen; s tem pa tudi nekoliko bolj samozavesten, srečen, spoštovan, koristen na svetu.

« prva  « nazaj  1 2 3 [4] 5 6 7   naprej »  zadnja »
Priročnik za vizualiziranje
Računalniški priročnik
Otroška slikanica o drobni kresnički Siji
Pravljica o jelenu, ki je v stiski spoznal, kako dobre prijatelje ima ...
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Če ljubiš rožo, je ne odtrgaj. Kajti, če jo utrgaš, umre in ni več tisto, kar ljubiš. Če torej ljubiš rožo, jo pusti, naj cveti. Ljubezen ni, ko si lastiš. Ljubezen je, ko ceniš.

Osho